Fotbal intern

Contra AMENINŢĂ granzii din Spania după ce l-au lăsat NERVII cu Elche!

UPDATE / Cosmin Contra a vorbit după înfrîngerea din ultima secundă cu Elche: ”Plecăm de la Elche cu o înfrîngere extrem de dureroasă şi va trebui să ne recuperăm moralul pentru...
06.04.2014 | 21:10
Contra AMENINTA granzii din Spania dupa ce lau lasat NERVII cu Elche
ADVERTISEMENT

UPDATE / Cosmin Contra a vorbit după înfrîngerea din ultima secundă cu Elche: ”Plecăm de la Elche cu o înfrîngere extrem de dureroasă şi va trebui să ne recuperăm moralul pentru următoarele şase finale care au mai rămas pînă la finalul sezonului. Trebuie să jucăm cum am făcut-o cu Elche, cu toate că nici măcar un egal nu ne-ar fi ajutat. Ne-a lipsit încrederea. Mesajul pe care îl transmit este clar: nu trebuie să mai pierdem meciuri în ultima secundă. Vom rămîne uniţi şi ne vom păstra încrederea. Urmează meciul cu Atletico Madrid pe teren propriu. Vom intra pe teren şi vom cîştiga”, a declarat Cosmin Contra pentru insidespanishfootball.com.

UPDATE / Cosmin Contra a avut o reacţie nervoasă la cîteva secunde după golul primit. Aşa cum se vede pe captura televiziunii spaniole, gestul românul s-a întîmplat cînd mai erau doar cîteva secunde din meci, imediat după golul marcat de Elche. Golul a venit după o greşeală a lui Michel, jucător introdus în minutul 70.

ADVERTISEMENT

Contra

Cosmin Contra a pierdut meciul cu Elche, scor 0-1, printr-un gol primit în ultimul minut al prelungirilor. În urma acestei înfrîngeri, Getafe a coborît pe locul 17, fiind la doar un punct peste linia retrogradării. Mai mult, Valladolid o poate depăşi în cazul unui rezultat pozitiv cu Valencia.

Etapa viitoare formaţia antrenată de Cosmin Contra primeşte vizita uneia dintre candidatele la titlu, Atletico Madrid.

ADVERTISEMENT

getafe

FINAL DE MECI! ELCHE – GETAFE 1-0

GOOL ELCHE! Gazdele marchează în ultimele secunde ale meciului.

Repriza secundă a fost lipsită de ocazii de poartă.

A început repriza secundă.

PAUZĂ! Elche – Getafe 0-0

Min. 37: Ocazie mare de gol pentru Elche! Şutul lui Coro este respins cu greu în corner.

Min 30: Marica putea deschide scorul, însă şutul său nu a ajuns pe spaţiul porţii.

Min 3: Elche putea deschide scorul însă mingea trimisă de Gil a trecut puţin pe lîngă poartă!

A început partida!

UPDATE / Cosmin Contra începe meciul cu Elche cu Marica titular în atac. Echipele de start:

marica

Cosmin Contra a produs una dintre surprizele rundei precedente, reuşind să se impună pe terenul Valenciei cu 3-1, după 0-1 în debutul partidei. Bucurie întregită de faptul că unul dintre golurile victoriei a fost marcat de Ciprian Marica.

Elche este implicată şi în lupta de supravieţuire, dar va influenţa şi lupta pentru titlu prin cele două meciuri pe care le mai are de disputat şi cu Atletico, şi cu Barcelona, de la care nu poate spera la nimic. Aşa că va „pune tunurile” pe Getafe. Partida din tur s-a terminat la egalitate, 1-1.

ADVERTISEMENT

Cele două formaţii s-au întîlnit de 10 ori, statistica meciurilor directe fiind incredibilă: o victorie Elche, două Getafe şi nu mai puţin de 7 egaluri! Cel mai probabil ambele formaţii vor ataca încă din primul minut pentru a-şi asigura toate punctele, aşa că putem miza pe goluri.

“Toţi vor acum să intre pe teren cu Elche, ca să ajute echipa. Acesta este spiritul pe care l-am vrut atunci cînd am venit aici. Spiritul de pe terenul Valenciei îmi doresc să-l văd şi duminică, împotriva lui Elche. Aştept aceeaşi atitudine şi acelaşi sacrificiu ca în partida cu Valencia.” a spus Contra despre ce aşteaptă de la meciul de duminică, într-o conferinţă de presă.

ADVERTISEMENT

2,10 este cota pentru „ambele înscriu”