ADVERTISEMENT
News

O nouă înregistrare șocantă cu primarul din Sângeorz a fost făcută publică: „Dobitoaca dracului, retardată, îţi trag un picior în cap”

Autor: Flaviu Popa | 17.09.2020 | 18:01
O nouă înregistrare șocantă cu primarul din Sângeorz a fost făcută publică: „Dobitoaca dracului, retardată, îţi trag un picior în cap”

O nouă înregistrare cu primarul din Sângeorz a fost făcută publică, de data aceasta cuvintele adresate de „tată” fiicei sale fiind de o duritate ieșită din comun.

ADVERTISEMENT

„Dobitoaca dracului, retardată, îţi trag un picior în cap”, îi transmite Traian Ogâgău fiicei sale, la nici 24 de ore după ce filmarea cu fiica legată au făcut înconjurul României.

A dat vina pe PSD, a fost exclus din PNL, a apelat inclusiv la soție să-l apere, însă scandalurile se țin lanț de actualul primar din Sângeorz.

ADVERTISEMENT

Încă o filmare cu primarul din Sângeorz a fost făcută publică

Deși filmarea cu fiica legată de mâini, dezbrăcată, obligată să nu mai fie „obraznică” face încă valuri prin mediul on-line, o nouă filmare în care bărbatul își amenința fiica a ajuns virală.

Noua filmare începe cu plânsul unui copil, pe fondul unei crize de nervi a tatălui.Linişteşte-te, nu mai plânge, că te bate şi mai tare.

ADVERTISEMENT

Orice ar fi, nu mai plânge, că eu, orice-ar fi, şi dacă mă loveşte tare, nu plâng”, se aude cum se încurajează copiii, cel mai probabil fiica și fiul lui Traian Ogâgău, potrivit Adevărul.

Bărbatul e greu de controlat și înjură extrem de mult, printre altele o amenință pe fiica sa cu bătaia: „Dobitoaca dracului, retardată! Ordinară şi penală ce eşti. Îţi trag un pumn, un picior în cap”.

ADVERTISEMENT

CLICK AICI PENTRU A ASCULTA ÎNREGISTRAREA ORIBILĂ CU MOMENTUL ÎN CARE „TATĂL” ÎȘI DISCIPLINEAZĂ COPIII

Conform sursei citate, pe înregistrare se aud vocile a doi copii, dar și a mamei copiilor, care intervine la un moment dat în discuție. „Tot, pregătit frumos, şi cu mine-ai încheiat! Ordinară şi penală ce eşti! Stai că te …. Aia-i lege

ADVERTISEMENT

Exact ce meritai, aia ai să ai! Îmi pare bine că ţi-am dat un pumn… un picior în cap ca la o minge”, se mai laudă primarul, înainte ca filmarea să se încheie.

DGASPC și Poliția s-au autosesizat, însă în țara în care toate instituțiile statului sunt subjugate politic, rămâne de văzut dacă actualul primar din Sângeorz va fi tras la răspundere vreodată pentru faptele sale abominabile.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!