Sport

O nouă pierdere pentru Edi Iordănescu după Olimpiu Moruțan? Ce a spus Florinel Coman după accidentarea din Sepsi – FCSB 2-2: „Am dureri”

Sepsi OSK a primit vizita lui FCSB, în etapa cu numărul 6 a play-off-ului SuperLigii. Florinel Coman a deschis scorul în partida de la Sf. Gheorghe.
25.04.2024 | 00:40
O noua pierdere pentru Edi Iordanescu dupa Olimpiu Morutan Ce a spus Florinel Coman dupa accidentarea din Sepsi  FCSB 22 Am dureri
O nouă pierdere pentru Edi Iordănescu? Florinel Coman, schimbat în minutul 19 în Sepsi - FCSB. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT
24-04-2024
21:43

Florinel Coman, probleme medicale după Sepsi - FCSB 2-2

Florinel Coman a deschis rapid scorul în duelul Sepsi – FCSB, încheiat 2-2, în etapa 6-a din play-off-ul SuperLigii. La doar 10 minute după ce a marcat, golgheterul roș-albaștrilor a părăsit terenul, fiind înlocuit cu David Miculescu. 

La flash-interviul de la finalul meciului, Florinel Coman a vorbit despre accidentare. „Am simțit ceva la inghinal și am zis că e mai bine să nu continui.

Am dureri, nu mi-a trecut repede, dar sper ca zilele următoare să nu mai am probleme”, a declarat Florinel Coman, după Sepsi – FCSB, scor 2-2. 

FCSB a făcut deplasarea pe terneul lui Sepsi OSK, în runda cu numărul 6 a play-off-ului. Înaintea partidei, elevii lui Charalambous aveau 11 puncte avans în fața Universității Craiova, cu 5 etape înainte de finalul campionatului.

Olimpiu Moruțan va rata Euro 2024

Olimpiu Moruțan a fost schimbat în minutul 83 al partidei disputată de Ankaragucu împotriva lui Beșiktaș. Internaționalul român s-a auto-accidentat, în urma unei sărituri la cap, încercând să intercepteze o minge dintr-un aut bătut de adversar.

ADVERTISEMENT

După ce a părăsit terenul acuzând o accidentare, clubul lui Moruțan a revenit cu detalii despre starea de sănătate a românului și dezvăluit diagnosticul dat de medici.

”La examinarea jucătorului nostru Olimpiu Moruțan, care s-a accidentat și a părăsit terenul în meciul cu Beşiktaş JK, a fost detectată o ruptură la tendonul lui Ahile de la piciorul drept. Fotbalistul nostru va fi operat cât mai curând posibil”, s-a arătat în comunicatul dat de Ankaragucu.

ADVERTISEMENT

Emoții pentru Edi Iordănescu după schimbarea lui Florinel Coman din minutul 19 al partidei Sepsi – FCSB

După ce Vlad Chiricheș și-a luat adio de la o posibilă convocare la Euro 2024, suferind o fractură la cot în prima repriză a derby-ului FCSB – Rapid, un nou jucător din tabăra roș-albaștrilor îi dă emoții lui Edi Iordănescu.

Florinel Coman a părăsit terenul în minutul 19 al meciului disputat de echipa sa la Sf. Gheorghe. Cel mai în formă jucător al lui FCSB a marcat în minutul 9 la capătul unui contraatac ca la carte reușit de elevii lui Charalambous, apoi a acuzat o durere musculară.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a încercat să continue, vedeta bucureștenilor nu a mai rezistat și a fost schimbat cu David Miculescu, cel care avea să marcheze golul 2 al roș-albaștrilor în minutul 34.

Gestul lui Florinel Coman după golul marcat în partida Sepsi – FCSB

După ce l-a executat pe Roland Niczuly cu un șut la colțul lung, Florinel Coman i-a dedicat golul lui Vlad Chiricheș, fundașul fiind scos din calculele acestui sezon de o fractură la cot.

ADVERTISEMENT

Jucătorii echipei lui Elias Charalambous au făcut „tradiționala horă”, cu tricoul lui Chiricheș între ei. Ulterior, Florinel Coman a luat tricoul în dinți pentru a fi fotografiat.

ADVERTISEMENT