Sport

Oficial: Dinamo s-a despărțit de Alin Buleică. Update

Unul dintre jucătorii de la Dinamo a făcut pasul în spate. Fotbalistul a anunțat despărțirea printr-un mesaj pe rețelele de socializare.
08.07.2023 | 13:57
Oficial Dinamo sa despartit de Alin Buleica Update
Alin Buleică a plecat de la Dinamo. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
08-07-2023
11:00

Dinamo a anunțat despărțirea de Alin Buleică

Dinamo a anunțat în mod oficial despărțirea de Alin Buleică. După ce fundașul a transmis prin intermediul rețelelor de socializare că nu va mai continua în „Groapă”, clubul din Ștefan cel Mare a confirmat la rândul său.

„Mulțumim, Alin Buleică!

Dinamo 1948 București și jucătorul Alin Buleică au convenit încheiarea raporturilor contractuale.

La Dinamo din luna ianuarie a anului trecut, Alin Buleică a adunat 16 meciuri și o pasă decisivă pentru echipa noastră în trei competiții interne, Liga 1, Liga 2 și Cupa României.

Clubul îi mulțumește pentru devotamentul și spiritul de învingător de care a dat dovadă sezonul trecut, fiind parte din lotul cu care Dinamo a promovat în Superliga României!

Mult succes în carieră!”, a scris Dinamo, pe Facebook.

Alin Buleică este cel mai recent nume care o părăsește pe Dinamo. Fundașul dreapta și-a luat adio de la clubul din Ștefan cel Mare printr-o postare pe rețelele de socializare. Fotbalistul în vârstă de 31 de ani a ajuns la Dinamo la începutul anului 2022, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK.

O nouă plecare de la Dinamo: „Mulțumesc pentru tot”

Continuă seria plecărilor de la Dinamo. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate la finalul lunii iunie că Marius Tomozei, ultimul jucător de pe lista neagră a lui Ovidiu Burcă, a plecat de la Dinamo. Fundașul a ajuns la final de contract și are mai multe oferte din liga secundă.

ADVERTISEMENT

Tot la final de contract a ajuns și Alin Buleică. După un sezon și jumătate petrecut în Ștefan cel Mare, fundașul dreapta și-a luat adio de la fani printr-o postare pe pagina personală de Facebook. „Mulțumesc pentru tot, @dinamobucurestiofficial ! #pasiune #fotbal #promovare #superliga”, a fost mesajul fotbalistului alături de fotografii memorabile din tricoul „alb-roșu”.

Alin Buleică a adunat doar șase meciuri în sezonul trecut la Dinamo. Fundașul de bandă s-a accidentat grav în meciul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, suferind o ruptură a ligamentelor încrucişate.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a fost adus la Dinamo de Flavius Stoican. De-a lungul carierei, Alin Buleică a mai evoluat, printre altele, la FC Universitatea Craiova, Petrolul, Gaz Metan Mediaș, U Cluj, Pandurii Tg. Jiu, Concordia Chiajna sau UTA Arad.

Marius Tomozei a plecat după scandalul cu Ovidiu Burcă

La fel ca Alin Buleică, Marius Tomozei a părăsit Dinamo după ce a ajuns la final de contract. Fundașul dreapta a părăsit gruparea din Ștefan cel Mare după o perioadă de un sezon și jumătate. În luna ianuarie, jucătorul a intrat pe lista neagră a antrenorului Ovidiu Burcă.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 32 de ani, Marius Tomozei a fost unul dintre jucătorii vocali în greva pe care fotbaliștii de la Dinamo au pus-o la cale la începutul anului. Alin Dudea, Ştefan Fara, Vasile Buhăescu şi Bogdan Gavrilă au fost dați afară din echipă la scurt timp după ce și-au exprimat nemulțumirile.

Deși nu a fost dat afară imediat, Marius Tomozei a fost exclus din lot și trimis de Ovidiu Burcă la juniori. La începutul anului 2022, fundașul dreapta a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate și de menisc.

ADVERTISEMENT

În stagiunea precedentă, Marius Tomozei nu a prins niciun minut în tricoul lui Dinamo. Recuperarea după ruptura de ligamente încrucişate l-a ţinut departe de gazon până în finalul anului 2022.

ADVERTISEMENT