Life

O nouă tragedie în familia violonistului Gabi Stângău, la două săptămâni după moartea artistului. Bunica muzicianului s-a stins din viață

O nouă tragedie în familia violonistului Gabi Stângău, la două săptămâni de când artistul a murit. Bunica tânărului s-a stins și ea din viață.
05.03.2024 | 20:45
O noua tragedie in familia violonistului Gabi Stangau la doua saptamani dupa moartea artistului Bunica muzicianului sa stins din viata
Bunica violonistului Gabi Stângău a murit, la două săptămâni de la decesul artistului. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La două săptămâni după moartea lui Gabi Stângău, avut loc o nouă tragedie în familia violonistului. Bunica artistului s-a stins din viață, iar familia este îndurerată.

O nouă tragedie în familia violonistului Gabi Stângău. Bunica artistului s-a stins din viață

Gabi Stângău, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați violoniști români, s-a stins din viață pe 17 februarie, în urma unui accident cu ATV-ul. Tânărul era pasionat de mașini și de sporturile cu motor, iar accidentul s-a produs în localitatea Dumbrăvița, județul Maramureș.

ADVERTISEMENT

Cu doar câteva zile înainte de tragedie, artistul își sărbătorise ziua de naștere. Acesta era căsătorit cu soția sa, Diana, de aproape doi ani, iar femeia a rămas cu un gol imens în urma pierderii.

Apropiaților nu le-a venit să creadă că acesta și-a pierdut viața, mai ales într-un asemenea mod. Mama violonistului este îndurerată după decesul acestuia și i-a dedicat un poem, pe care l-a postat pe pagina sa de socializare.

ADVERTISEMENT

La înmormântarea lui Gabi Stângău au fost prezenți membrii familiei și prietenii artistului, care l-au condus pe ultimul drum. În timpul slujbei, mama cântărețului a izbucnit în lacrimi.

În familia artistului s-a petrecut, recent, o altă tragedie, pentru că bunica sa din partea tatălui a încetat din viață. Femeia a fost dărâmată de durere acum câțiva ani, după ce și-a pierdut fiul, iar recent i-a murit și nepotul.

ADVERTISEMENT

Vestea decesului bătrânei a fost postată pe rețelele de socializare. Familia lui Gabi Stângău trece prin momente cumplite după aceste pierderi.

“Rămas bun bunica lui Gabi Stângău!!! Te-ai dus și dumneata la nepotul tău !!! Dumnezeu să te ierte și odihnă veșnică”, este mesajul postat în mediul online, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Mama lui Gabi Stângău, poem emoționant după moartea fiului

În poemul pe care l-a scris pentru Gabi Stângău, femeia și-a exprimat durerea pe care o simte în aceste momente cumplite. Livia Stângău a spus că îi va simți lipsa fiului ei.

“Am vrut să mor cu tine, să nu te las singurel/ Dar mai am două fetițe, surorile tale dragi/ Elisa și Nata mea, niciodată nu te vom uita/ O mai am și pe Diana, tot copilul meu rămâne/ Ca a fost iubirea ta, fara ea nu puteai respira.

Mai am și un alt băiat, Alin Pop, tot muzicant/ Fratele tău din copilărie. L-ai lăsat în locul tău să fie băiatul meu/ Aș scrie până mor despre tine, viața mea/ Dar nu mai pot/ Cât o să mai trăiesc, numai o să te jelesc.

Mama ta, Livia, care te-a iubit și te va iubi mereu/ Valoarea mea, Gabi Stângău!”, este o parte din poemul pe care mama lui Gabi Stângău l-a scris pentru fiul ei.

ADVERTISEMENT
Tags: