Life

Durere fără margini la înmormântarea lui Gabi Stângău. Ce a făcut mama artistului și cine a venit să-l conducă pe ultimul drum

Suferință uriașă în ziua în care Gabi Stângău a fost condus pe ultimul drum. Gestul făcut de mama muzicianului și ce vedete i-au adus un omagiu.
22.02.2024 | 11:50
Durere fara margini la inmormantarea lui Gabi Stangau Ce a facut mama artistului si cine a venit sal conduca pe ultimul drum
Suferință uriașă în ziua în care Gabi Stângău a fost condus pe ultimul drum. Gestul făcut de mama muzicianului și ce vedete i-au adus un omagiu. Sursa foto: Facebook / Amalia Ursu. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Durere fără margini la înmormântarea lui Gabi Stângău. Ce a făcut mama artistului și cine a venit să-l conducă pe ultimul drum. Violonistul a încetat din viață la vârsta de 32 de ani, în urma unui accident de ATV.

Suferință uriașă în ziua în care Gabi Stângău a fost condus pe ultimul drum. Gestul făcut de mama muzicianului și ce vedete i-au adus un omagiu

Suferință uriașă în ziua în care Gabi Stângău a fost condus pe ultimul drum. Gestul făcut de mama muzicianului și ce vedete i-au adus un omagiu. Regretatul violonist își doarme somnul de veci în localitatea natală.

ADVERTISEMENT

Muzicianul a lăsat un gol imens în inima soției sale, Diana Berințan, cu care era căsătorit de aproximativ 2 ani. Și mama artistului este răspusă de durere, după ce în urmă cu ceva vreme a trebuit să își îngroape soțul.

Livia Stângău a izbucnit în lacrimi atunci când preotul a amintit faptul că a rămas singură pe lume și că cel mai probabil ultimele zile au fost extrem de amare pentru ea pentru că i-au revenit în minte toate lucrurile frumoase despre fiul său.

ADVERTISEMENT

„Câtă durere când o mamă își pierde fiul”, este descrierea unei filmări de pe TikTok. „Vai de viața mea”, spune la un moment dat femeia în clipa în care preotul ține slujba pentru violonistul Gabi Stângău.

O mulțime de prieteni și colegi de breaslă au fost prezenți la înmormântarea regretatului artist, care a avut loc în cursul zilei de miercuri, 21 februarie 2024. Amalia Ursu și Vasilică Ceterașu se numără printre cei care i-au adus un ultim omagiu.

ADVERTISEMENT

Gabi Stângău, condus pe ultimul drum de familie și colegii de breaslă

Gabi Stângău a fost condus pe ultimul drum de familie și colegii de breaslă. A lăsat multă suferință în urma sa, Amalia Ursu dezvăluind că se cunoașteau de foarte multă vreme, dovadă fiind imaginea publicată pe social media.

„Dumnezeu să te ierte, prieten drag! Mă doare sufletul când scriu aceste cuvinte. Ai fost un violonist de excepție, un om cu un caracter deosebit. Prea repede ai plecat dintre noi, mai aveam atâtea de făcut!

ADVERTISEMENT

Nu vreau să știu ce e în sufletul mamei tale, a soției tale, dar tatăl tău te-a chemat la el prea devreme. Am cântat împreună și am veselit mulți oameni, dar de astăzi cânți în împărăția cerurilor! Rămas bun, Gabi Stângău!”, a scris cântăreața pe pagina de Facebook.

Colegii de breaslă ai regretatului muzician, care au fost prezenți la înmormântare, au cântat la vioară și au creat un moment unic. I-au adus un ultim omagiu violonistului care își serbase ziua de naștere pe 15 februarie.

„Cuvintele nu-și mai au rostul! Odihnă veșnică, prieten drag! Nu te vom uita niciodată! R.I.P Gabi Stângău”, a notat interpretul de muzică populară, Vasilică Ceterașu, pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT