News

A încercat s-o ucidă pe soția șefului său, apoi s-a sinucis. Ce l-a împins pe bărbat la un astfel de gest

Un bărbat de 55 de ani a atacat cu bestialitate soția șefului său, utilizând cuțitul și toporul, după care a decis să-și pună capăt vieții.
08.08.2023 | 11:11
A incercat so ucida pe sotia sefului sau apoi sa sinucis Ce la impins pe barbat la un astfel de gest
Tragedie în Sântana: Atac brutal cu cuțit și topor, urmat de o sinucidere șocantă. Foto: Captura Video.
ADVERTISEMENT

O scenă de groază a avut loc în comuna Sântana, județul Arad, când un bărbat în vârstă de 55 de ani a atacat cu bestialitate soția șefului său, folosind un cuțit și un topor. Crima s-a produs, luni, 7 august, iar agresorul, care fusese concediat recent de la o societate comercială a Consiliului Local Sântana, s-a sinucis câteva ore mai târziu sub roțile unui tren.

Un bărbat din Arad a ucis-o pe soția șefului său

Potrivit oamenilor legii, agresorul a pătruns în casa șefului său cu un scop clar de răzbunare. Victima acestuia fiind soția șefului. Bărbatul a atacat-o cu un cuțit și a lovit-o cu un topor în zona capului. Un vecin a auzit țipetele femeii și a încercat să intervină, însă criminalul a reușit să fugă.

ADVERTISEMENT

În urma atacului violent, femeia a fost transportată  la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, unde a fost internată în secția de Terapie Intensivă. Victima este în stare gravă.

După ce a fost dat în căutare de către poliție și procurori, agresorul a fost descoperit luni seara decedat pe calea ferată, în apropierea Gării Sântana. Bărbatul s-a sinucis.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor obținute de Glasul Aradului,  atacatorul avea intenția de a se răzbuna asupra soțului femeii, care fusese fostul său angajator. Se pare că agresorul nu primise plata pentru ultima lună de muncă și, în plus, fusese concediat.

Neavând “noroc” în a-l găsi pe fostul său șef acasă, bărbatul a ales să-și descarce furia asupra soției acestuia, înjunghiind-o într-un atac brutal, după care a luat-o la fugă.

ADVERTISEMENT

Agresorul s-a sinucis

Individul responsabil pentru atacul de luni asupra unei femei din Sântana a decis să-și pună capăt vieții. Acesta a fost angajat la o companie subordonată Primăriei Orașului Sântana, fiind sub conducerea soțului femeii agresate. După un conflict între superior și subaltern, atacatorul a ales să își exprime revolta prin agresarea soției acestuia.

Se pare că bărbatul și-a dat seama de gravitatea gestului său și a luat decizia tragică de a se sinucide. În prezent, femeia luptă pentru viața sa, aceasta suferind și o intervenție chirurgicală.

ADVERTISEMENT

Potrivit viceprimarului orașului Sântana, Dinorel Musca, agresorul consuma multe spirtoase și suferea de o dependență de alcool: “Lucrase la o firmă de construcții a Consiliului Local Sântana, era muncitor. În ultimele luni venea cu băutură la lucru tot timpul, iar șeful său l-a concediat de câteva zile”.

ADVERTISEMENT
Tags: