News

O nouă tragedie pe șosele. Trei persoane au murit într-un accident teribil din județul Botoșani. Un copil e în stare gravă

Tragic accident rutier produs joi seara în județul Botoșani: un copil de un an și doi adulți au murit. Un alt minor, de 10 ani, este în stare gravă.
31.08.2023 | 23:05
Trei persoane, printre care un copil de un an, au murit într-un accident teribil din județul Botoșani. Sursa foto: Facebook / Comuna Cotusca
ADVERTISEMENT

Joi seara, o nouă tragedie a avut loc pe șoselele din România. La Botoșani, trei persoane, printre care un copil de un an, au murit într-un grav accident rutier. Un alt minor, de 10 ani, este în stare gravă.

Trei persoane, printre care un copil de un an, au murit într-un accident teribil din județul Botoșani. Un alt copil e în stare gravă

Din primele informații, în evenimentul rutier a fost implicată o singură mașină. Pe raza localității Crasnaleuca, în comuna Coțușca, autoturismul a întrat cu viteză într-un cap de pod. Trei persoane au murit.

ADVERTISEMENT

În vehicul se aflau 4 persoane. E vorba de doi adulți, unul de 46 respectiv de 35 de ani de ani, și doi minori. Adulții și un băiețel de un un an au decedat. Al patrulea pasager, un copil de 10 ani, se află în stare gravă la spital. Acesta are multiple leziuni.

Din primele informații de la fața locului rezultă că în accident a fost implicat un singur autoturism care a întrat în impact cu un cap de pod. Adulții și un minor au decedat, iar celălalt are leziuni”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu, conform Botoșani 24.

ADVERTISEMENT

La locul accidentului au ajuns două echipaje din cadrul Punctului de Lucru Coțușca. Au fost dotate cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare. S-au mai deplasat o ambulanță SMURD, dar și trei echipaje aparținând Serviciului Județean de Ambulanță.

Salvatorii prezenți în localitatea Crasnaleuca au găsit mașina răsturnată într-un șanț de pe marginea drumului. În ea se aflau trei persoane printre care și un copil de 1 an, toate inconștiente.

ADVERTISEMENT

Copilul de 10 ani aflat în vehicului răsturnat a ieșit singur din autoturism, fiind conștient. El a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii au scos victimele din interior. Acestea au fost preluate de echipajele medicale care au început imediat manevrele de resuscitare. Din nefericire, medicii au declarat decesul celor trei persoane.

ADVERTISEMENT

Este vorba de doi bărbați de 46 respectiv 35 de ani și un copil de 1 an”, a transmis, ulterior, și purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoşani, Dorina Lupu.

ADVERTISEMENT