News

Copil mort și 5 oameni răniți în accident, în Ungaria. O mașină cu numere de România care transporta migranți ilegali, implicată

Accident grav în Ungaria. Un autoturism înmatriculat în România, plin cu migranți, a ajuns într-un șanț. Un copil a murit.
01.08.2023 | 14:10
Copil mort si 5 oameni raniti in accident in Ungaria O masina cu numere de Romania care transporta migranti ilegali implicata
Copil mort și 5 oameni răniți în accident, în Ungaria. Sursa foto: hiros.hu
ADVERTISEMENT

Copil mort și 5 oameni răniți într-un accident rutier grav produs, marți dimineața, în Ungaria. Potrivit primelor cercetări, o mașină înmatriculată în România, care transporta migranți ilegali, a fost implicată.

Copil mort și 5 oameni răniți în accident, în Ungaria

La volanul autoturismului respectiv se afla un cetățean moldovean. Avea șapte migranți în vehicul. Tragedia s-a produs pe autostrada M5, pe sensul de mers spre Budapesta, spun autoritățile.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, din motive necunoscute, mașina înmatriculată în România a derapat și a ajuns într-un șanț. Impactul a fost devastator pentru un copil de cinci ani. Din păcate, acesta a murit.

„Maşina, condusă de un cetăţean moldovean şi în care se aflau şapte migranţi, a derapat pe autostrada M5, pe sensul de mers spre Budapesta, şi a ajuns în şanţ, a precizat poliţia din judeţul Bacs-Kiskun (sud)”, au transmis polițiștii, potrivit Agerpres.

ADVERTISEMENT

Echipajele medicale ajunse în zona solicitării nu l-au putut salva pe micuț. Alte cinci persoane au fost rănite în urma accidentului. Polițiștii transmit că autostrada a fost parţial închisă în apropiere de orașul Lajosmizse.

Accident grav la Constanța. Un copil de 5 ani și-a pierdut viața

Un accident rutier grav a avut loc și în România, luni seara, în localitatea Mihail Kogălniceanu din județul Constanța, soldat tot cu moartea unui copil. Alți cinci oameni, printre care un alt minor de 8 ani, au fost răniți.

ADVERTISEMENT

Nenorocirea s-a produs după coliziunea dintre o mașină înmatriculată în județul Ialomița și o autoplatformă. Un elicopter SMURD a ajuns la fața locului pentru a prelua băiețelul de 5 ani. Deși medicii au încercat să îl resusciteze, acesta și-a pierdut viața.

Celălalt minor rănit și adulții au fost transportați la Spitalul Județean Constanța, pentru a primi îngrijiri medicale. Deocamdată nu se știe cu exactitate cum s-a produs accidentul, însă se pare că cele două vehicule implicate circulau din sensuri opuse.

ADVERTISEMENT

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 32 de ani, și un ansamblu rutier, format dintr-o autoutilitară și remorcă, ce era condus de un bărbat, de 42 de ani, care ar fi circulat din sensuri opuse.”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

 

ADVERTISEMENT