Sport

„O pierdem pe Neagu!” Efect devastator al noilor impozite din sportul românesc

Proiectul de lege care conţine noi măsuri fiscale va lovi sportul românesc, salariile din bani publici fiind plafonate la 6000 de euro. Dumitru Dragomir susţine că în acest ritm o vom pierde pe Cristina Neagu.
28.09.2023 | 14:20
O pierdem pe Neagu Efect devastator al noilor impozite din sportul romanesc
„O pierdem pe Neagu!” Efect devastator al noilor impozite din sportul românesc. Sursa: claj Fanatik
ADVERTISEMENT

Noile măsuri fiscale pregătite de Guvern vor lovi puternic sportul românesc. Salariile din bani publici vor fi plafonate la 6000 de euro lunar, astfel că vor fi foarte multe schimbări în sportul de performanţă.

„O pierdem pe Neagu!” Efect devastator al noilor impozite din sportul românesc

La MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a declarat că prin aceste măsuri fiscale o vom pierde pe Cristina Neagu, care va alege un contract în străinătate, având în vedere plafonările:

ADVERTISEMENT

“Este influenţat Ciolacu din multe locuri proaste. Nu vreau să vorbesc nici de Ponta, nici de Dîncu. M-a sunat Rus, cu care sunt amic de pe vremea lui Ceaşcă. Şi mi-a spus să îl las în pace pe Dîncu. 

L-am iertat şi pe Ponta şi pe Dîncu. Dar când mai greşesc, eu le mai spun. Îi va nenoroci. De exemplu, pe Cristina Neagu o pierdem. A treia zi pleacă. Peste tot, în toată lumea, sportivii de valoare…

ADVERTISEMENT

“Ciolacu vrea să fie mare? Să facă ce-i spun eu acum”

De ce nu luăm exemplu de la partenerul nostru strategic. Voi aţi văzut cât câştigă un baschetbalist în SUA? Sau un fotbalist… La noi n-au fost lăsaţi să fie miliardari. 

Ciolacu vrea să fie mare? Să facă ce-i spun eu acum. Să dea 200-300 de milioane de euro pentru tot sportul juvenil, până la 18 ani. Handbalist, rugbist, orice. De la 18 ani are valoare şi se legitimează afară? 25% din bani vin la guvern.

ADVERTISEMENT

Câştigă şi ţara, câştigă şi sportul. O să plece Cristina Neagu, dar şi fotbaliştii. S-a terminat. Dar nu ştiu cine a vrut să distrugă. Pe Ciolacu l-au împins în câteva prostii. 

În partid, PSD, au vrut să dea. Când s-au agăţat de Firea. Prea devreme. Trebuiau să îi dea în cap în aprilie anul viitor. Când au vrut să îl cureţe pe Paul Stănescu…”, a spus Dumitru Dragomir la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Cristina Neagu are contract cu CSM Bucureşti până în vara anului viitor. Interul stânga este plătit cu 20.000 de euro lunar în acest moment, unul dintre cele mai mari salarii din handbalul mondial feminin.

MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ se vede în direct, în fiecare luni, de la ora 13:15, pe FANATIK.RO. Fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită în fiecare miercuri, în premieră, pe paginile de facebook Horia Ivanovici și FANATIK, dar și pe canalul de Youtube FANATIK, unde vor fi difuzate cele mai savuroase momente ale emisiunii.

ADVERTISEMENT