News

Dramă fără margini în Iaşi. Un bărbat a fost ucis în bătaie de fiul amantei, la câteva ore după ce îi murise fiul

Dramă fără margini în Iaşi. Un bărbat a fost ucis în bătaie de fiul amantei, la câteva ore după ce îi murise fiul. Totul s-a petrecut într-un bar din comuna Șcheia.
05.05.2023 | 16:10
Drama fara margini in Iasi Un barbat a fost ucis in bataie de fiul amantei la cateva ore dupa ce ii murise fiul
Dramă fără margini în Iași. Foto: Info Huedin
ADVERTISEMENT

Dramă fără margini în judeţul Iaşi. Un bărbat a fost ucis în bătaie de fiul amantei, la câteva ore după ce îi murise fiul. Totul s-a petrecut într-un bar din comuna Șcheia. Aici, un bărbat își jelea fiul ucis în accident rutier, însă privirea sa s-a intersectat cu cea a unui tânăr de 18 ani care dorea să-l bată.

Dramă fără margini în Iaşi, bărbat ucis în bătaie

Asta, pentru că bărbatul cu pricina avea o relație ascunsă cu mama băiatului de 18 ani, iar acesta nu suporta situația. Așadar, fără să stea prea mult pe gânduri, fiul amantei l-a bătut măr pe bărbat, până l-a băgat în comă. Bărbatul a rămas pe stradă într-o baltă de sânge și a ajuns la spital, unde și-a dat duhul câteva ore mai târziu.

ADVERTISEMENT

Atacatorul a ajuns acum în spatele gratiilor, unde va afla câți ani din viață va petrece în închisoare. Se pare că băiatul de 18 ani nu a avut milă de victima sa, lovind cu furie în zona capului, atât cu picioarele, cât și cu pumnii. Acum, familia îndurerată își va înmormânta și tatăl, după ce fiul a fost deja dus la groapă.

”În fapt, din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că în noaptea de 03/04.05.2023, în timp ce persoana vătămată M.I. se afla în vizită la rudele sale din comuna Heleşteni, judeţul Iaşi, suspectul S.S.M. i-a aplicat cu pumnii şi picioarele multiple lovituri în zona capului, provocându-i mai multe leziuni, pe fondul unui conflict spontan generat de o presupusă infidelitate a mamei suspectului”, au precizat anchetatorii, conform Observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

După ce a fost bătut, bărbatul a ajuns la Spitalul Clinic de Urgențe ”Profesor Dr. N. Oblu” din Iași, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, hematom subdural emisferic acut stâng și comă grad IV. Deși a fost supus unei intervenții chirurgicale, bărbatul bătut avea șanse minime de supraviețuire, lucru confirmat de medici.

“Precizăm că în cursul nopţii de 04/05.05.2023 victima M.I. a decedat la Spitalul Clinic de Urgenţe ‘Prof. Dr. N. Oblu’ Iaşi, urmând ca în cauză să se dispună schimbarea încadrării juridice a faptei. Având în vedere modalitatea şi împrejurările în care se presupune că a fost comisă fapta, suspectul a fost internat în cadrul Institutului Regional de Psihiatrie Socola în vederea efectuării unei expertize medico-legale cu privire la existenţa discernământului acestuia în momentul comiterii faptei”, au mai transmis autoritățile.

ADVERTISEMENT

Un caz la fel de șocant era semnalat în Timișoara, în urmă cu o lună. Acolo, cinci agresori au ucis un bărbat pe o stradă din oraș. ”În data de 2 aprilie 2023, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpaţii C.A.-C., K.K.-Z, M.V., M.R.-I.-L. şi I.M.-S. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

În fapt, s-a reţinut că în seara zilei de 1 aprilie 2023, în intervalul orar 20:42 – 21:00, în zona străzii Ofcea din municipiul Timişoara, inculpaţii ar fi aplicat victimei mai multe lovituri cu picioarele, ar fi imobilizat-o şi ar fi călcat-o cu piciorul pe cap, violenţe soldate, la scurt timp, cu decesul acesteia”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

ADVERTISEMENT

Conform Tion.ro, incidentul s-a petrecut la ora 20:40 pe strada Ofcea din Timișoara. Victima era un bărbat de 34 de ani din Bazoșu Nou, aflat în stare avansată de ebrietate. Din motive necunoscute, acesta a intrat într-un conflict spontan cu patru bărbați și cu o femeie, la un magazin din cartier. Anchetatorii au constatat șocați că cei cinci agresori, cu vârstele între 37 și 47 de ani, l-au lovit pe bărbat pe pumnii și cu picioarele, după care l-au imobilizat și l-au călcat pe cap.

ADVERTISEMENT