News

O româncă a dat lovitura după ce și-a cumpărat o casă în Ungaria. A costat-o doar 5.000 de euro, are și foarte mult teren în curte

Cu doar 5.000 de euro, o româncă a dat lovitura pe piața imobiliară. Și-a cumpărat o casă în Ungaria. Imobilul dispune și de un teren extrem de generos.
11.02.2023 | 14:33
O romanca a dat lovitura dupa ce sia cumparat o casa in Ungaria A costato doar 5000 de euro are si foarte mult teren in curte
Ce planuri are românca din Ungaria care a dat 5.000 de euro pe o casă în Ungaria. Sursa foto: Observator News / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Într-o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere financiar, o parte dintre români încearcă să profite de ofertele de nerefuzat care apar pe piața imobiliară. Conaționalii noștri nu se rezumă la piața internă.

Ce planuri are românca din Ungaria care a dat 5.000 de euro pe o casă în Ungaria

O tânără din Timișoara a scos o sumă modică din buzunar și acum are o casă cu un potențial de dezvoltare însemnat în statul vecin Ungaria. Femeia vrea să transforme locuința într-o casă de vacanță.

ADVERTISEMENT

Adela locuiește în Timișoara și este conștientă de faptul că a dat lovitura. A plătit doar 5.000 pentru casa din Ungaria. Vorbim de un imobil solid, din cărămidă, cu toate utilităţile trase până la poartă.

În plus, casa dispune de un teren extins unde femeia își poate pune în aplicare ideile de extindere. Ea spune că, dacă mai scoate din buzunar încă 15.000 – 20.000 de euro, casa poate fi transformată radical.

ADVERTISEMENT

Am teren de 4.000 de metri pătraţi şi m-a tentat foarte mult. E împărţită în 3 camere, baie, bucătărie. Aş vrea să o măresc. Eu zic că 15 – 20.000 de euro mai am de investit, ca să o fac aşa cum îmi doresc eu”, spune Adela Todoran, proprietarul casei, pentru Observator News.

Casele ieftine din Ungaria, atracții și pentru alți români din vestul țării

Investițiile în imobilele din Ungaria reprezintă și șanse bune de profituri ulterioare pentru unii români. O altă familie din țara noastră a investit 12.000 de euro într-o casă de 2800 de metri pătrați.

ADVERTISEMENT

După renovare, conaționalii noștri spun că pot obține un preț dublu la vânzare.Ne-am hotărât să luăm casa asta, pentru că grădina e mare, casa bunicioară, am pus parchet și geamurile şi tot, dar pământul ne-a interesat pe noi”, spune Maria Ungur, o altă femeie din România care a investit într-o casă din țara vecină.

În plus, țara vecină oferă și alte avantaje pentru cumpărători. Aici, utilitățile, vorbim de curent și gazele naturale, sunt mult mai ieftine decât în țara noastră. De asemenea, maghiarii se comportă foarte bine, fiind extrem de ospitalieri.

ADVERTISEMENT

”Curentul şi gazul sunt cu mult mai ieftine ca la noi. Dacă am o problemă şi ne vine o scrisoare, merg la poştă şi nu ştiu să vorbesc, imediat prin telefon, de la primărie, îmi trimite translator. Am fost bine primiţi. Nu am fost respinşi şi asta face foarte mult”, mai spune cumpărătoarea din România, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT
Tags: