Life

O româncă a transformat o ruină de pe Transalpina într-o frumoasă căsuță de vacanță. “O să fie cel mai căutat loc”

Cum a reușit o româncă să transforme o ruină de pe Transalpina într-o căsuță de vacanță. Rezultatul schimbării este unul inedit.
31.03.2024 | 17:00
O romanca a transformat o ruina de pe Transalpina intro frumoasa casuta de vacanta O sa fie cel mai cautat loc
Cum a transformat o româncă o ruină de pe Transalpina într-o casă de vacanță. Sursa foto: Fcaebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O româncă a reușit să transforme o ruină de pe Transalpina într-o căsuță de vacanță, iar rezultatul e incredibil. Mai multe persoane au felicitat-o pentru inițiativă.

Cum a transformat o româncă o ruină de pe Transalpina într-o căsuță de vacanță

Multe persoane optează pentru locuințe aflate cât mai aproape de natură, motiv pentru care își construiesc case de vacanță unde să-și petreacă timpul liber, iar unii transformă total unele ruine.

ADVERTISEMENT

În mediul online, o româncă le-a dezvăluit internauților cum a reușit să transforme complet o ruină de pe Transalpina într-un loc de vis. Inițial, aceasta s-a gândit să dărâme ruina, situată în județul Alba.

Până la urmă, femeia a venit cu idei pentru a o reabilita și transforma într-o căsuță de vacanță. Aceasta le-a arătat imagini cu noua față a locuinței, care acum arată cu totul diferit.

ADVERTISEMENT

“Bună seara, oameni cu această pasiune frumoasă pentru viață și natură! Vă arăt și eu proiectul nostru născut sub lozinca: fă rai din ce ai!

Cam așa arată acum căsuța renăscută din ruina pe care inițial ne gândeam să o dărâmăm”, a scris aceasta pe grupul de Facebook Izolați în Natură | Idei, Sfaturi, Remedii pentru Viața Liberă.

ADVERTISEMENT

După postarea femeii, o altă utilizatoare a felicitat-o pentru această inițiativă. “Ce frumos și ce inspirație oferiți oamenilor. Felicitări!”, a fost mesajul primit.

Autoarea postării a revenit cu un alt mesaj, prin care și-a exprimat dorința ca și alte persoane să transforme locurile, în loc să le distrugă. “M-aș bucura să fie inspirație! Pe mine mă doare sufletul când văd nu ruine ca a noastră, ci case părăsite care ar putea fi ușor salvate”, a spus ea.

ADVERTISEMENT

Oamenii au fost impresionați de cum a fost transformat locul

Alți utilizatori au fost impresionați de cum a reușit femeia să transforme casa. Mulți sunt siguri că acest loc va fi foarte căutat de turiști în viitor, întrucât numărul persoanelor care preferă locuri retrase, în natură, este tot mai mare.

“Frumos. Adorabil. Bravo. Cândva veți vedea că o să fie cel mai căutat loc aceste locuri retrase. Nu mai durează mult și revenim la pădure și la natură”, a mai scris cineva în secțiunea de comentarii.

O altă persoană i-a spus femeii că a avut mare curaj să reconstruiască această ruină, care acum arată cu totul altfel. “Presupun că e între Sugag și Sebeș. Dar mare curaj ați avut sa reconstruiți acea șură”, este comentariul respectiv.

De asemenea, alte persoane i-au oferit sfaturi cu privire la renovarea acoperișului. Un utilizator a explicat care sunt cele mai bune metode de a izola acoperișul căsuței.

“Mai trebuie izolat puțin acoperișul. Vata de sticlă și vata bazaltică sunt toxice. Izolați cu lână de oaie. Izolează mai bine, nu arde, este naturală și frecvența energetică e 5.000. Un om are frecvența 100”, a scris acesta.

Au existat, totuși, și câteva nemulțumiri. Cineva a comentat cu privire la alegerea culorii pentru acoperiș. “Păcat de alegerea culorii albastre la acoperiș”, a scris un utilizator. Autoarea postării a răspuns, însă, și a spus că acoperișul este gri, nu albastru.

Altcineva a spus că acoperișul nu este tocmai pregătit pentru iarnă. Femeia a spus că această căsuță nu este, momentan, la forma ei finală. Utilizatoarea a spus că mai este de muncă în continuare.

ADVERTISEMENT