News

O româncă, căutată pentru furt în Ungaria, găsită într-un șifonier al propriei locuințe din București

28.01.2021 | 12:36
O romanca cautata pentru furt in Ungaria gasita intrun sifonier al propriei locuinte din Bucuresti
O româncă, căutată pentru furt în Ungaria, găsită într-un șifonier al propriei locuințe din București Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

O româncă, care era căutată pentru furt în Ungaria, a fost descoperită de polițiștii din București într-un șifonier al propriului apartament din Capitală. Locul în care femeia a fost găsită este unul mai puțin obișnuit.

Autoritățile din țara vecină au emis un mandat european de arestare încă din luna octombrie a anului trecut. Femeia de cetățenie română este acuzată că ar fi furat bunuri în valoare de 20.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au transmis un comunicat în care informează că individa a fost prinsă. Aceasta încercase să se ascundă în momentul percheziției.

O româncă, căutată pentru furt în Ungaria, găsită într-un șifonier al propriei locuințe din București

„În această dimineată, polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Capitalei au depistat o femeie, împotriva căreia autoritățile judiciare din Ungaria au emis la data de 21 octombrie 2020, un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de furt”, au anunțat oamenii legii, potrivit Observatornews.

ADVERTISEMENT

„În urma descinderii  la o adresa din sectorul 5, femeia urmărită a fost descoperită ascunzându-se într-unul din șifonierele din apartament”, au adăugat. Astfel, invidida a reușit să se ascundă de lege pentru aproximativ trei luni.

Potrivit surselor publicației menționate, Alexandra B are 37 de ani și este acuzată de intrare prin efracție în mai multe farmacii din Ungaria. Ea a sustras parfumuri și medicamente cu o valoare de cca 20.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Nu este prima hoață care a avut un ghinion teribil la începutul acestui an. În Marea Britanie au fost capturați doi indivizi chiar în momentul în care realizau un jaf, după ce unul dintre ei s-a așezat din greșeală pe telefon și a sunat chiar la poliție, scrie Digi 24.

Polițiștii i-au declarat pe aceștia „cei mai ghinioniști spărgători din lume. În timpul unui jaf, unul dintre hoți s-a așezat pe telefonul mobil din buzunar și a sunat la 999″, au explicat oamenii legii.

ADVERTISEMENT

„Am primit un apel în care erau descrise faptele lor, până în momentul în care ofițerii au ajuns și i-au arestat”, a adăugat unul din ofițeri. Acesta a distribuit pe rețelele de socializare întâmplarea, asemânându-i pe cei doi cu celebrii tâlhari ghinioniști din „Singur acasă”. Postarea a ajuns virală în scurt timp.

ADVERTISEMENT