Life

“O să urmeze o apariție cât de curând”. Fostul câștigător de la Survivor România, anunț important

Alex Delea, fostul câștigător de la Survivor România, a făcut un anunț important pentru fani. Ce apariție a lui va urma ”cât de curând”?
10.11.2023 | 21:04
O sa urmeze o aparitie cat de curand Fostul castigator de la Survivor Romania anunt important
Alex Delea este câștigătorul Survivor România 2022. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Alex Delea a făcut un anunț important pentru fanii săi. Fostul câștigător Survivor România 2022 s-a referit la o apariție a lui pe micile ecrane. Fostul ”războinic” din Republica Dominica nu a oferit prea multe detalii, stârnind astfel o serie de suspiciuni.

Ce apariție va avea în curând Alex Delea, fostul câștigător Survivor România 2022

Alex Delea a dezvăluit recent că în curând va apărea din nou pe micile ecrane. Nu a dorit să spună și în ce context . ”O să urmeze o apariție cât de curând. O să fie o apariție, acum că o să fie într-un film, că o să fie într-o emisiune, vedem. Nu se știe dacă este în lumea cinematografului sau poate, cine știe”, a precizat el pentru ego.ro

ADVERTISEMENT

Totodată, Alex Delea a mărturisit și că i-ar plăcea să ia parte la mai multe castinguri și să primească un rol într-un film. De asemenea, și-ar dori să primească un rol de personaj furios, deoarece consideră că l-ar avantaja felul cum arată, chiar dacă aspectul fizic este în contradicție cu caracterul său.

”Nu am fost la castinguri, dar aș dori să încep să merg. Vezi cum e lumea asta? Eu am un corp așa care pare foarte dur, dar eu nu sunt deloc dur. Deloc. Adică corpul meu, fizicul meu, pare a fi, dar eu nu sunt.

ADVERTISEMENT

Nu spun că nu îmi plac filmele de acțiune, scenele cu bătaie, dar îmi place foarte mult conceptul ăsta de a părea cel furios, cel rău, când eu sunt exact opusul”, a mai declarat tânărul pentru sursa precizată anterior.

Alex Delea, participant la Survivor România All Stars?

Alex Delea s-ar putea să participe la Survivor România All Stars 2024. Potrivit unor surse pe care le-a obținut în exclusivitate chiar FANATIK.ro, acesta va fi concurent alături de: Zannidache, Cătălin Moroșanu, Elena Ionescu, Culiță Sterp, Jador, Andreea Tonciu, Cătălin Zmărăndescu, Iancu Sterp, Simona Hapciuc sau Mihai, fiul lui Zmărăndescu.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut, așadar, cum se vor descurca aceștia în jungla din Dominicană. În mod cert nu vor lipsi tensiunile, având în vedere că vor trebui să se descurce doar cu resursele de hrană de la fața locului sau vor trebui să treacă prin probe dificile pentru a câștiga mâncare.

Nu se cunosc multe detalii despre Survivor România All Stars, referitor la modul cum se vor împărți echipele. Până în prezent, publicul a fost obișnuit cu două tabere, cea a Faimoșilor și cea a Războinicilor. Survivor România este una dintre cele mai urmărite emisiuni TV și clasează adesea Protv-ul pe locul 1 în topul audiențelor.

ADVERTISEMENT

Survivor România All Stars se va transmite la începutul anului viitor, din ianuarie 2024, pe micile ecrane ale românilor. Așa cum s-a obișnuit până acum, și cu restul sezoanelor, competiția de peste Ocean s-ar putea desfășura pe parcursul a aproape 6 luni.

ADVERTISEMENT