Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

O să vă împăcați vreodată cu Adrian Mititelu? Răspunsul lui Rotaru a venit instant

Patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, a vorbit deschis despre împăcarea cu patronul celor de la FCU Craiova, Adrian Mititelu, după ani și ani de ”războaie”.
23.11.2023 | 23:47
O sa va impacati vreodata cu Adrian Mititelu Raspunsul lui Rotaru a venit instant
O să vă împăcați vreodată cu Adrian Mititelu?
ADVERTISEMENT

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici i-a reamintit lui Mihai Rotaru că atacurile dinspre FCU Craiova 1948 s-au intensificat în ultima perioadă și l-a întrebat pe patronul Universității Craiova când are de gând să îngroape securea războiului. ”Domnul Mititelu v-a atacat iar”, i-a transmis Horia Ivanovici lui Mihai Rotaru.

O să vă împăcați vreodată cu Adrian Mititelu? Răspunsul lui Rotaru a venit instant

În urmă cu ceva vreme, imediat după Universitatea Craiova – FCU Craiova 1948, Adrian Mititelu Jr. și tatăl său erau revoltați, pe bună dreptate, după ce peluza Nord Craiova a expus un banner imens cu trivialități la adresa familiei Mititelu. Oficialii FCU Craiova 1948 au fost de părere că Mihai Rotaru putea atunci să intervină, pentru a da jos banneru, dar nu a făcut-o.

ADVERTISEMENT

Pe lângă asta, cei de la Universitatea Craiova au apelat la tot felul de tertipuri pentru a-i face pe oficialii și jucătorii FCU Craiova 1948 să se simtă prost. ”Nici nu au anunțat echipa noastră, crainicul stadionului. Am înțeles, au fost niște contre, 2-3 ani, dar deja este a șasea oară când ne întâlnim. Nu au anunțat echipa noastră, au anunțat greșit numele jucătorilor noștri.

Am fost luați peste picior deși părea din partea lor că se dorește pace, iar noi am venit spre ei, să nu se mai spună că familia Mititelu caută scandal. Am zis să căutam calea diplomației. Din minutul 60 să apară acel banner cu ”Familia Mititelu … ”, să nu iei măsuri. Este rușinos pentru această echipă de corporatiști, ei au CEO, sunt altceva în Liga 1.

ADVERTISEMENT

Nu poți să acuzi Peluza Sud, nu au venit niciodată cu un așa banner. Înjură, asta e altceva, dar așa banner nu a existat niciodată în România. Una e să ne înjure galeria noastră și alta este să apară un banner cât casa. Dacă eu la meciul retur îl primesc pe Rotaru doar cu așa banner de la parcare până la oficială îi convine? Pot să fac ăsta, cine mă oprește? Pun un banner la fiecare etaj cu familia Rotaru, pun și poza la copii și la nevastă. Ei au pus despre familia mea 30 și ceva de minute”, declara Mititelu Jr. la FANATIK SUPERLIGA.

Mihai Rotaru, gata de marea împăcare cu Adrian Mititelu

În replică, Mihai Rotaru spune că nu are nimic personal cu nimeni. ”Credeți că o să vă împăcați vreodată ca oameni? O să ajungeți vreodată să vă dați mâna?”, a fost următoarea întrebare a lui Horia Ivanovici. Elegant, Mihai Rotaru a dorit să evite polemica și a anunțat ferm că nu are nicio reținere să dea mâna cu Adrian Mititelu, dacă situația o va cere. ”Chiar nu ne interesează, noi facem fotbal.

ADVERTISEMENT

Eu nu m-am certat cu nimeni, nu o să mă cert vreodată! Noi nu suntem în războaie, ceilalți sunt în războaie. Noi nu avem războaie cu nimeni, noi jucăm fotbal. Noi avem terenul de joc, suporterii pentru care jucăm, orașul pentru care jucăm. Nu vrem să ne războim cu nimeni. Să unim echipele? Exclus!

Nimeni din clubul nostru nu a vorbit niciodată despre fuziune. Ei întotdeauna. Acum când au văzut că nu se pune problema, păi v-a întrebat cineva? În rest, nu am nimic cu nimeni, discut cu oricine. În momentul în care coboară foarte jos nu am cum să mă asociez”, a transmis Rotaru.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, emisiune moderată de Horia Ivanovici, se vede în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Nu uitați! Emisiunea FANATIK SUPERLIGA se poate vedea LIVE doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

Premiera FANATIK SUPERLIGA va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (nu uita să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (nu uita să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik nu uita să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat).

Mihai Rotaru, despre îmăpăcarea cu Mititelu

ADVERTISEMENT