Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„O schimbare s-a făcut din lojă”. Culise din vestiarul Craiovei. „Costantino, chemat la VAR!”

FCU Craiova a pierdut meciul cu FCSB de pe Arena Națională, scor 2-1, deși a jucat mai bine de jumătate de oră cu un om în plus pe teren.
13.11.2023 | 13:28
O schimbare sa facut din loja Culise din vestiarul Craiovei Costantino chemat la VAR
Cine a făcut schimbările lui Constantino, la meciul cu FCSB? Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oltenii s-au văzut conduși cu 2-0 din minutul 12 al meciului de la București, după ce Florinel Coman și Darius Olaru au marcat în primele ale meciului de pe Arena Națională.

Schimbări făcute din lojă la FCU Craiova

Ulterior, Craiova a avut șansa să obțină punct sau puncte, după ce FCSB a rămas în 10, după eliminarea lui Crețu. Mai mult, echipa a dat un gol, prin Blănuță, dar nu a mai reușit să îl marcheze și pe al doilea.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită a observat ceva la acest meci. Acesta crede că noul antrenor al oltenilor, Giovanni Costantino, a renunțat la o schimbare, suspectând că aceasta a fost dictată din lojă.

Acesta l-a chemat pe Vlad Achim să se echipeze. Fostul jucător de la Ceahlăul, Viitorul, Voluntari, FCSB, Botosani sau Dinamo nu a mai apucat însă să intre pe teren.

ADVERTISEMENT

Răchită crede că această schimbare neefectuată a fost luată de patronii echipei, din lojă, nu de cei de pe banca tehnică a echipei.

Gurău a apărat până acum la Slobozia, îl aveau pe Popa, care era în anticamera echipei naționale, un jucător tânăr. Nu înțeleg de ce apără Gurău.

ADVERTISEMENT

Ați observat ceva, eu cred că o schimbare a fost făcută din lojă. Voia să intre Achim. Nu s-a mai făcut schimbarea, erau doi jucători echipați și a intrat doar unul. Costantino e cuminte, are jocul ăsta de scenă la fel ca Charalambous, gesticulează.

Dacă ai doi jucători la marginea terenului, dezechipați, și intră doar unul. S-a văzut de sus”, a spus Vivi Răchită.

ADVERTISEMENT

Imediat, Adi Ilie a intervenit, spunând, în glumă, că schimbarea nu a mai fost efectuată datorită analizei VAR,

Costantino a fost chemat la VAR”, a spus, în glumă, Adi Ilie, referitor la cele spuse de Vivi Răchită.

Vlad Achim joacă la FCU Craiova din 2021, când a fost transferat de la Dinamo. A adunat 67 de meciuri, două goluri și două pase de gol pentru olteni. Cele mai multe meciuri le are jucate pentru Ceahlăul Piatra-Neamț, 166, având 18 goluri și 12 pase de gol pentru ei.

HORIA IVANOVICI și invitații săi sunt live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, la FANATIK SUPERLIGA. Reluarea are loc pe Facebook și Youtube de la ora 17:30.

Schimbare dictată din lojă la FCU Craiova

ADVERTISEMENT
Tags: