News

O tânără cu leucemie și-a organizat petrecerea de adio cu 100 de invitați: „Voi muri curând, în fața Covid-19 nu am șanse”

20.04.2020 | 16:58
O tanara cu leucemie sia organizat petrecerea de adio cu 100 de invitati Voi muri curand in fata Covid19 nu am sanse
ADVERTISEMENT

O tânără în vârstă de 23 de ani din Suedia, bolnavă de leucemie, și-a organizat ziua de naștere cu 100 de invitați, fiind convinsă că nu va supraviețui bolii.

Din păcate, medicii nu îi mai dau șanse de supraviețuire după ce toate tratamentele cunoscute au dat greș în cazul fetei.

ADVERTISEMENT

Petrecere cu 100 de invitați pentru o tânără bolnavă de leucemie

Rebecca are șanse minime să supraviețuiască din cauza bolii grele, sistemul imunitar fiind ca și inexistent. Cu toate acestea, tânăra și-a invitat 100 de prieteni la o petrecere de rămas bun, pe care a numit-o „o petrecere mortală”.

De reținut, Suedia nu a oprit societatea, având încredere în disciplina de care dau dovadă cetățenii săi.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, tânăra a profitat de faptul că în Suedia petrecerile nu sunt interzise, guvernul nordic nefiind interesat să impună măsuri de restricție populației și a chemat aproximativ 100 de persoane la „petrecerea de adio”.

Cu toate că medicii i-au transmis că nu mai are mult de trăit, Rebecca Gerholt a decis să-și ia la revedere de la prieteni cu o petrecere mare, conform Mediafax.

ADVERTISEMENT

„Voi muri curând, întrebarea e doar ce mă va ucide. Nu am sistem imunitar și nu voi face față nici unei simple răceli. Împotriva COVID-19 n-aș avea nici cea mai mică șansă”, a explicat tânăra.

Fiind nemăritată, Rebecca a ales să se îmbrace în rochie de miroasă la petrecerea de adio: „Nu sunt o persoană religioasă, dar cred în karma. Nu am făcut niciun rău nimănui în această viață, așa că mă gândesc că poate am fost o mare ticăloasă într-o viață anterioară”.

ADVERTISEMENT

Tânăra le-a ținut un discurs prietenilor și i-a rugat să se bucure la înmormântarea ei pentru că a fost o persoană veselă până în ultima clipă a vieții.

14.777 de persoane au fost confirmate pozitiv cu coronavirus, în timp ce 1.580 de oameni au murit. În ciuda cifrelor îngrijorătoare, suedezii își văd de viață.

ADVERTISEMENT
Tags: