News

Accident grav în București: o ambulanță care transporta o gravidă la spital s-a răsturnat. Care e starea pacientei

O ambulanță cu o femeie gravidă la bord a fost implicată, duminică, într-un grav accident în București. Mașina s-a răsturnat. Care e starea pacientei.
07.05.2023 | 22:17
Accident grav in Bucuresti o ambulanta care transporta o gravida la spital sa rasturnat Care e starea pacientei
Ambulanță care transporta o gravidă la spital, grav accident în București. Care e starea pacientei. Sursa foto: InfoTrafic România
ADVERTISEMENT

O ambulanță care transporta o femeie gravidă la spital s-a răsturnat, duminică, în București, în urma unui grav accident. Evenimentul s-a produs din cauza unui șofer iresponsabil. Care e starea viitoarei mămici.

Ambulanță care transporta o gravidă la spital, grav accident în București. Care e starea pacientei

Accidentul din Capitală al Ambulanței a avut loc în prima parte a acestei zile, la doar trei kilometri până să ajungă la spital. Mașina s-a răsturnat la intersecţia străzilor Drumul Sării şi Constantin Marinescu.

ADVERTISEMENT

Totul s-a petrecut în momentul în care, din dreapta, a venit cu viteză mare un alt automobil. Şoferul acestuia nu a putut să evite impactul. Bărbatul responsabil de accident pretinde că nu a văzut salvarea şi că a trecut pe verde.

Cu toate acestea, el este anchetat de poliţişti, pentru că şoferul ambulanţei spune că avea girofarul şi sirena pornite. În plus, ambulanțierul îl contrazice pe cetățean și spune că avea viteză mare.

ADVERTISEMENT

”La viteza aia pe care a avut-o, că el zice că n-a avut viteză, păi dacă nu avea viteză maşina nu era aşa. Șoferul să zică mersi că nu s-a întâmplat altceva”, spune șoferul ambulanţei, conform Observator News.

Au existat importante pagube materiale în urma acestui accident. Poate cel mai important aspect e că femeia însărcinată este în afara oricărui pericol. Ea se afla pe targă, cu dispozitive de siguranță, iar șoferul și asistentul aveau centurile puse. Femeia a fost preluată de un alt echipaj și trimisă la spital.

ADVERTISEMENT

Accident mortal în județul Cluj

Tot duminică, un accident grav a avut loc în afara localității Negreni, județul Cluj. Acesta s-a soldat cu decesul unei persoane. Din datele oferite de polițiștii rutieri a reieșit faptul că un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din județul Cluj, ar fi pătruns pe sensul opus.

El a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 68 de ani, din județul Bihor. În urma impactului, bărbatul de 68 de ani a fost încarcerat, din nefericire fiind ulterior declarat decesul acestuia.

ADVERTISEMENT

O altă femeie de 55 de ani, pasageră în autovehiculul condus de victimă, a fost rănită, fiind transportată la un spital din Cluj. Din cauza accidentului, traficul în zonă a fost blocat. Șoferul de 34 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

ADVERTISEMENT