News

O tânără din Vaslui s-a sinucis de rușine. Secretul pe care-l aflase lumea din sat a împins-o către gestul necugetat

O tânără din Vaslui s-a sinucis dintr-un motiv incredibil: nu putea să trăiască cu rușinea după ce consătenii au aflat că avea o relație cu șeful său.
28.03.2024 | 17:56
O tanara din Vaslui sa sinucis de rusine Secretul pe carel aflase lumea din sat a impinso catre gestul necugetat
O tânără din Vaslui s-a sinucis de rușine. Secretul pe care-l aflase lumea din sat a împins-o către gestul necugetat. Foto: Inquam Photos - Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Tânăra în vârstă de 27 de ani nu s-a mai gândit nici măcar la cei doi copii ai săi, în vârstă de 5 și 8 ani. Conform vecinilor, tânăra din localitatea Zorleni era amanta șefului său, un bărbat în vârstă de 55 ani. Asta, în condițiile în care bărbatul încornorat se afla la muncă în străinătate.

Secretul pe care-l aflase lumea din sat a împins-o spre sinucidere pe o tânără

Conform Știrile PRO TV, sătenii îl consideră vinovat pe fiul patronului, un tânăr care și-a filmat tatăl alături de amantă. Mai mult, a trimis acest videoclip soțului femeii, aflat la muncă în Anglia. A urmat un telefon și o discuție complicată, în care femeia a trebuit să îi explice soțului ce se întâmplă, cu promisiunea că acesta se va întoarce acasă de Paște.

ADVERTISEMENT

Se pare că femeia era filmată în secret cu camerele de supraveghere, iar toate aceste imagini erau stocate de nora bărbatului mai în vârstă. Cel mai probabil tânăra s-a temut că va fi șantajată și că vor exista noi imagini compromițătoare care îi vor strica imaginea în sat. În consecință a preferat să-și pună capăt zilelor.

“Nu s-au certat, doar au vorbit, rămăsese ca el să vină acasă de Paște și să lămurească situația. Băiatul patronului a zis că are mai multe filmulețe compromițătoare și, probabil, Ionela s-a speriat că vor fi publicate. Ea credea că nu funcționează camerele de supraveghere, dar, de fapt, nora lui avea acces la ele”, a povestit un apropiat al familiei.

ADVERTISEMENT

Rudele femeii îi consideră vinovați pe șeful fetei, amantul și pe copiii acestuia. “Cine a greșit să plătească. De ce a ajuns să își pună capăt zilelor? Cine a adus-o în starea asta? Sunt convins că patronul a profitat de naivitatea ei, că el i-a făcut avansuri. Ce căuta el, om la 55 ani, la o fată care e de-o seamă cu fiica lui?”, a declarat și cumnatul fetei.

O tânără din Vaslui s-a sinucis de rușine după ce și-ar fi înșelat soțul

A decis să se ascunsă o perioadă în pod, după care a fost găsită moartă de soacră. “Luni s-a ascuns în podul casei, au căutat-o atât soacra ei, cât și copiii. De două ori au fost în pod și cred că ea se ascundea, pentru că nu au găsit-o. A treia oară când a ajuns soacra ei în pod, a găsit-o moartă. Nu am cuvinte să vă spun cât de mare a fost șocul. Ținea foarte mult la copii, nu înțeleg de ce a ales să-i lase fără mamă”, povestesc rudele, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Interesant, femeia s-ar fi încurcat cu șeful ei în timp ce a lucrat la un bar din sat, pentru o perioadă scurtă de timp. A fost destul pentru a se înfiripa o poveste de dragoste care să o determine să calce strâmb. Era angajată la barul din sat, la negru, fără contract de muncă, așa cum sunt foarte mulți români.

“A muncit de pe 2 martie până pe 22 martie, fără contract de muncă, la negru. Apoi a renunțat pentru că au început să se audă tot felul de vorbe, că ea are o relație cu patronul, că își înșală soțul… Nu știu cât de adevărat este, dacă ea a comis-o, în filmulețul pe care l-am primit eu se vede că ei se îmbrățișează, dar nu știu dacă a fost și ceva mai mult.

ADVERTISEMENT

Băiatul patronului, care mi-e și cumătru, mi-a trimis mesaj și mi-a zis să vorbesc cu neamurile mele, să se potolească Ionela, că dacă postează el videoclipurile pe care le are, iese scandal mare. El voia să îl scoată pe tatăl lui nevinovat, dar eu nu cred că e atât de nevinovat. Păi tu, om la 55 ani, te îmbrățișezi cu o fată care e de-o seamă cu fata ta?”, explică cumnatul femeii.

ADVERTISEMENT