Life

O tânără își închiriază jumătate de pat. Cum i-a venit ideea și câți bani face în fiecare lună

O femeie își arendează jumătate de pat. De la ce a plecat această afacere de-a dreptul surprinzătoare și ce venituri lunare îi aduce.
06.09.2023 | 20:19
O tanara isi inchiriaza jumatate de pat Cum ia venit ideea si cati bani face in fiecare luna
O femeie își arendează jumătate de pat. De la ce a plecat această afacere și ce venituri lunare îi aduce. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

O tânără își închiriază jumătate de pat. Cum i-a venit ideea și câți bani face în fiecare lună. A vrut să-și suplimenteze veniturile și așa a ajuns la o concluzie cu totul neașteptată pentru unii oameni. Ce chiriași caută.

O femeie își arendează jumătate de pat. De la ce a plecat această afacere și ce venituri lunare îi aduce

O femeie își arendează jumătate de pat. Monique Jeremiah, o femeie în vârstă de 36 de ani din Australia, a spus de la ce a plecat această afacere și ce venituri lunare îi aduce. Cei interesați trebuie să scoată din buzunar câteva sute de dolari.

ADVERTISEMENT

Proprietara a început să practice această metodă la începutul anului 2020, la scurt timp după izbucnirea pandemiei de coronavirus. Tot atunci s-a despărțit de iubit și s-a gândit la o sursă suplimentară de venit rapidă.

Nu a stat prea mult pe gânduri și i-a venit această idee strălucitoare. În fiecare lună încasează peste 630 de dolari, femeia precizând că patul său este perfect celor care caută un somn ieftin. Ea numește această practică „așternut fierbinte”.

ADVERTISEMENT

„Lenjeria de pat «fierbinte» este excelentă pentru persoanele care sunt capabile să se detașeze emoțional și să doarmă alături de o altă persoană într-o manieră complet respectuoasă și fără atașament.

Este situația perfectă, mai ales dacă ești un sapiosexual, ca mine, și preferați compania decât apropierea fizică. E nevoie de doi oameni care își respectă reciproc spațiul, valorile și limitele pentru a face așternut «fierbinte». 

ADVERTISEMENT

Este ca și cum ai împărți o cameră cu două paturi, însă, cu toate acestea, dormiți doar împreună în același pat”, a declarat Monique Jeremiah în urmă cu ceva vreme pentru Caters News, citat de NY Post.

Monique Jeremiah, activă pe rețelele de socializare

Monique Jeremiah este foarte activă pe rețelele de socializare, unde este urmărită de persoane din întreaga lume. Femeia din Australia își promovează ideea pe social media, ultimul său clip fiind extrem de vizionat. A fost văzut de peste 76.000 de ori.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, femeia care închiriază jumătate de pat lucrează ca model, lucru care se poate observa pe pagina personală de Instagram. Adoră să facă fotografii și pentru asta participă la numeroase ședințe foto. În plus, adoră să călătorească.

ADVERTISEMENT
Tags: