Life

O vedetă de la noi, ”încuiată” de propriul copil, după divorț. Ce întrebare șocantă i-a fost pusă

O îndrăgită vedetă din România a fost ”încuiată” de propriul său copil, după ce a divorțat de tatăl lui. Ce întrebare i-a adresat cel mic.
22.02.2023 | 15:54
O vedeta de la noi incuiata de propriul copil dupa divort Ce intrebare socanta ia fost pusa
Solista a avut o relație de 12 ani cu fostul soț. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Este una dintre cele mai îndrăgite soliste din România și una dintre cele mai frumoase, de altfel. În 2019, viața ei s-a schimbat radical după ce a pus capăt unei relații de 12 ani. A divorțat și a reluat totul de la capăt. De curând, a mărturisit că fiul ei a uimit-o într-o zi cu o întrebare legată de partea sentimentală.

Ce întrebare a primit o îndrăgită artistă de la fiul ei, după ce a divorțat de tatăl lui

Este vorba despre Amna, care a divorțat de fostul partener, Cristi Mușat, în 2014, în același an în care și-a adus fiul pe lume. Este tare mândră acum de cum a evoluat cel mic, pe nume David, care într-o zi a surprins-o după ce a întrebat-o când își va face un nou partener de cuplu.

ADVERTISEMENT

”M-a întrebat când îmi refac viața și când am de gând să mă recăsătoresc, că lui i se pare că-mi pierd viața dacă nu fac nimic în sensul asta” , a dezvăluit cântăreața pentru unica.ro. De altfel, chiar dacă acum este o mamă singură, încearcă să-l facă pe fiul său cât mai fericit, de exemplu, l-a înscris la cursuri de bachata.

Amna
Amna si fiul ei, David. Sursa foto: facebook

Boala de care suferă fiul Amnei

Amna a vorbit și despre boala fiului ei. David a fost diagnosticat cu astm, afecțiune pe care ar fi dezvoltat-o, din cauza alimentației, printre altele. Cel mic obișnuia să consume ciocolată, care iată nu i-a făcut bine. Din 6 în 6 luni, solista își duce copilul în Turcia, pentru investigații.

ADVERTISEMENT

Tot pentru sursa menționată, Amna a precizat că divorțul a fost cel mai greu moment din viața sa, de până acum. Totuși, crede că nu ar fi reușit să fie mai încrezătoare în forțele proprii dacă nu ar fi trecut printr-un astfel de episod. Acum știe să se prețuiască mai mult.

”Nu aș vrea să întru în detalii, dar cred că știm cu toții dezamăgirea vieții mele. Dar cred cu tărie că tot răul este spre bine și că Dumnezeu are un plan. În cazul meu a fost să mă dezvolt, să mă cunosc, să am mai multă grijă de mine, să-mi acord mai multă încredere.

ADVERTISEMENT

Și sunt foarte mândră de varianta mea de acum. Cred că divorțul a fost cel mai urât moment din viața mea. Și că Dumnezeu m-a ajutat să merg mai departe (..) Nu m-aș mai lăsa pe mine mai prejos că să-i fac pe alții fericiți. Niciodată nu trebuie să renunțăm la noi”, a mai detaliat Amna.

După divorțul din 2019, Amna a făcut parte din două competiții TV. A participat la Survivor România, în echipa ”Faimoșilor”, dar a fost eliminată la scurt timp. Ulterior, a apărut în emisiunea despre modă, ”Bravo, ai stil!Celebrities”.

ADVERTISEMENT

Cristina Andreea Mușat este numele real al Amnei, iar cel de scenă este inspirat din arabă și înseamnă ”pace și securitate”. A ajuns cunoscută după ce a lansat melodia ”Tell Me Why”, care a devenit hit atât la nivel național, cât și internațional.

ADVERTISEMENT