Life

O vedetă de la Pro TV și-a anunțat retragerea din emisiune. E anunțul momentului: “Nu voi mai putea continua”

O vedetă de la Pro TV și-a anunțat retragerea dintr-o îndrăgită emisiune. Despre cine este vorba și care este motivul acestei decizii.
12.06.2023 | 22:48
O vedeta de la Pro TV sia anuntat retragerea din emisiune E anuntul momentului Nu voi mai putea continua
O vedetă de la Pro TV și-a anunțat retragerea din emisiune. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

O vedetă cunoscută de la Pro TV și-a anunțat recent retragerea din emisiune. Este vorba despre un antrenor de la show-ul de talente Vocea României, care va reveni în această toamnă cu un nou sezon. Au început deja înscrierile pentru show.

O vedtă Pro TV a anunțat retragerea sa din emisiune. Care este motivul

Printre cele mai apreciate emisiuni de la Pro TV se numără Vocea României, care a debutat în anul 2011. După trei ani în care s-a amânat din cauza pandemiei, show-ul a revenit la TV în toamna anului trecut.

ADVERTISEMENT

În ultimul sezon al show-ului, masa juriului era formată din Tudor Chirilă, Irina Rimes, Denis Roabeș și Smiley și Theo Rose. Unul dintre antrenori anunțat că va renunța la acest rol din cauza programului foarte încărcat. Este vorba despre solistul de la The Motans.

Artistul a anunțat, pe rețelele sociale, că va părăsi emisiunea pentru că va porni într-un turneu cu trupa sa. Cântărețul va avea foarte mult de lucru, motiv pentru care timpul nu-i mai permite să fie antrenor.

ADVERTISEMENT

Este primul turneu pe care îl susține în trei ani, iar formația a început deja pregătirile necesare. Anunțul a fost făcut pe pagina trupei, fiind redistribuit apoi pe cea a emisiunii Vocea României.

“În toamnă îmi doresc să lansez un album nou şi să pornesc într-un turneu The Motans, unul special, primul din ultimii trei ani. După cum vă puteţi imagina, e o muncă imensă care stă în spatele acestor provocări, una pe care am început-o deja de ceva vreme.

ADVERTISEMENT

Aceste lucruri au dus însă la o concluzie. Nu voi mai putea continua în rolul de antrenor la Vocea României”, a fost anunțul postat de Denis Roabeș pe Instagram.

Denis Roabeș Vocea României
Denis Roabeș pleacă de la Vocea României. Sursa foto: Instagram

Denis Roabeș, mesaj pentru cei care ar fi vrut să intre în echipa sa

De asemenea, Denis Roabeș le-a cerut scuze celor care s-au înscris la noul sezon al emisiunii, sperând că vor ajunge în echipa lui. Cu toate acestea, artistul a anunțat că poae fi contactat și în afara emisiunii de cei care au talent muzical.

ADVERTISEMENT

“Totodată, profit de ocazie pentru a-mi cere iertare faţă de orice viitor concurent care s-a înscris la emisiune dorind să ajungă în echipa The Motans. Dar să ştiţi că inboxul meu e mereu deschis”, a mai scris solistul.

Denis Roabeș s-a alăturat celorlalți antrenori de la Vocea României după ce Horia Brenciu a plecat din emisiune. Tot anul trecut, în echipă a intrat și Theo Rose, care a făcut echipă cu Smiley. Deocamdată nu se știe cine îl va înlocui pe solistul de la The Motans.

ADVERTISEMENT
Tags: