Life

O vedetă Pro TV a ajuns de urgență la spital. „SMURD-ul a reușit să mă ducă la Floreasca”

O vedetă din cadrul Protv a fost transportată de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală. Ce i s-a întâmplat destul de grav?
09.12.2023 | 16:46
O vedeta Pro TV a ajuns de urgenta la spital SMURDul a reusit sa ma duca la Floreasca
Din ce cauză a ajuns vedeta la spital. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Moment de cumpănă pentru o vedetă din cadrul Protv. A sunat de urgență la 112 pentru a fi luată de acasă și dusă la spital. Un echipaj de ambulanță, care a sosit la fața locului, a transportat-o la Spitalul Floreasca din Capitală. Ce i s-a întâmplat?

Cine este vedeta de la Protv transportată de urgență la spital

Sebastian Dobrincu a ajuns pe patul de spital zilele acestea. Fostul jurat de la emisiunea ”Imperiul Leilor”, de pe Protv, a fost transportat, joi, de urgență la Spitalul Floreasca din București. Chiar el a dat vestea într-o postare pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

În aceeași postare, Sebastian Dobrincu a dezvăluit și motivul din cauza căruia a avut nevoie de intervenția rapidă a medicilor. Tânărul antreprenor a suferit un accident casnic, mai exact și-a retezat degetele de la o mână în timp ce folosea un feliator de legume.

Sebastian Dobrincu a început să sângereze abundent din cauza tăieturii, drept urmare a apelat la ambulanță. Echipajul SMURD l-a dus la Urgențe, la Floreasca, iar acolo Sebastian Dobrincu a văzut și problemele cu care se confruntă unitățile medicale de stat.

ADVERTISEMENT

”De ce susțin #SpitalePubliceDinBaniPrivati? Fiindcă neajunsurile spitalelor din România ne afectează într-un final pe noi toți. Și se pare că a venit rândul meu. Vă zic doar că în duelul dintre feliatorul de legume și mâna mea, n-am ieșit câștigător. Am pictat bucătăria vreo 40 de minute, până când SMURD-ul a reușit să mă ducă la Floreasca.

Împreună putem schimba asta. Echipa #SpitalePubliceDinBaniPrivati renovează și utilează spitale de peste 3 ani, iar pe lângă faptul că s-a investit peste €3M+, anul acesta a reușit să schimbe legea fiscală.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, Fundația Metropolis propune un proiect care implică o investiție de peste 800.000 de euro: renovarea Secției de Chirurgie a Institutului Clinic Fundeni — unul dintre cele mai mari centre de transplant din țară”, a scris Sebastian Dobrincu pe rețelele de socializare.

Cine este, mai exact, Sebastian Dobrincu

Sebastian Dobrincu a intrat în atenția publică după ce la doar 20 de ani a câștigat un milion de euro prin înființarea unei platforme de marketing digital. Astăzi, la doar 25 de ani, are o viață pentru care unii încă muncesc. Tânărul se bucură de o situația financiară prosperă, datorită profesiei sale și afacerilor sale.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu mai este jurat la Imperiul Leilor, Sebastian Dobrincu se ocupă în prezent de ceea ce știe să facă cel mai bine, antreprenoriatul. De altfel, în această vară a inițiat crearea unei noi companii în domeniul inteligenței artificiale.

ADVERTISEMENT