Life

Oamenii fără de care America Express n-ar exista. Cine se află în spatele show-ului de la Antena 1

Doi dintre reporterii de la America Express au povestit despre experiența în acest show. India a oferit cele mai multe șocuri din toate sezoanele.
19.02.2023 | 14:46
Oamenii fara de care America Express nar exista Cine se afla in spatele showului de la Antena 1
Adriana și Cezar, doi dintre oamenii-cheie de la America Express. Foto: YouTube
ADVERTISEMENT

America Express este mai mult decât se vede la tv, în show-ul de la Antenă fiind angrenați mai mulți oameni, care nu apar pe sticlă, dar fără de care această emisiune nu ar fi posibilă.

Oamenii din culisele America Express, dezvăluiri inedite

Doi dintre oamenii-cheie din super-producția filmată în America Latină, reporterii fraților Gavril, Adriana Zamfir și Cezar Marinescu, au dezvăluit câte puțin din culisele concursului.

ADVERTISEMENT

Jurnalista de la Antenă a spus că toate sezoanele filmate până acum au fost dificile. America Express a venit cu o doză în plus de pericol. Adriana se referă mai ales la situațiile prin care concurenții au fost expuși în Mexic, unde răfuielile între clanurile drogurilor erau la ordinea zilei.

„Mergi în alte locuri, ca și relief, ca și climă, ba e prea cald, ba prea frig, ba prea uscat, ba prea periculos ca aici”, a declarat Ciprian la Podcastito Express.

ADVERTISEMENT

Cea mai neplăcută experiență, pentru Adriana, din punct de vedere al igienei a fost India. Aceasta a descris câteva lucruri care au marcat-o și pe care crede că nu le va mai vedea niciodată.

India, o țară de groază: „Am văzut câine care mânca dintr-un câine mort”

„Am văzut câine care mânca dintr-un câine mort. Am văzut vaci care mâncau din gunoaie. Multe, multe gunoaie. Eu nu am văzut niciodată așa ceva.  A fost un impact emoțional pentru mine foarte mare în India”, a povestit Adriana Zamfir.

ADVERTISEMENT

Cei doi reporteri care s-au ținut peste tot după concurenți au spus că nu fac cine știe ce pregătire înaintea fiecărui sezon, dar se amuză atunci când îi aud pe concurenți lăudându-se cât de rezistenți vor fi.

Având experiență, aceștia știu că în majoritatea cazurilor, participanții se înșală cu privire la abilitățile lor, asta pentru că habar nu au ce îi așteaptă.

ADVERTISEMENT

Înainte să pornească în aventura din America Express, Ciprian a spus că a suferit două intervenții chirurgicale la genunchi. Asta l-ar fi putut împiedica să fie prezent în show, dar și-a făcut curaj și și-a riscat sănătatea, descurcându-se în cele din urmă.

 

ADVERTISEMENT