Life

Oana Ciocan, iubita lui Jador, e însărcinată? Anunțul făcut de manelist a pus lumea pe gânduri

Jador și Oana Ciocan nu pierd timpul, pare-se, iar ultima veste ar fi că fosta Războinică pentru care manelistul a fost descalificat de la Survivor România este însărcinată.
30.03.2024 | 15:26
Oana Ciocan iubita lui Jador e insarcinata Anuntul facut de manelist a pus lumea pe ganduri
Jador și Oana se pregătesc să fie părinți? Manelistul, dezvăluiri cu perdea despre viitorul relației lor / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Jador și Oana par să fie un cuplu cât se poate de sudat deja. S-au iubit în secret câteva luni, dar acum nu se mai ascund și își fac planuri serioase când vine vorba de viitorul lor. Ca familie, completată cu copii cât mai mulți.

Oana lui Jador e însărcinată?

Un anunț făcut de Jador, pe când stătea alături de iubita lui, Oana, a pus pe gânduri lumea mondenă de la noi. Mai exact, pare-se, cei doi au decis ca, măcar o perioadă, să stea departe de rețelele de socializare, să se bucure de liniște.

ADVERTISEMENT

”Acesta este un ultim video pe care o să îl postez în perioada ce va urma. Va exista o perioadă de repaos, adică nu o să postez pe rețelele de socializare absolut nimic pentru că urmează o perioadă… Nu pot spune mai multe. Nu o să postez. Nu vă faceți filme, nu vă faceți alte gânduri. Este totul bine și va fi și mai bine”, a spus Jador, pe TikTok.

Pe Instagram, cont urmărit de peste 1,3 milioane de oameni, Jador a nuanțat diferit anunțul, chiar dacă esența era aceeași. Dar a și arătat-o pe Oana, iar iubita manelistului pare să fi pus, deja, câteva kilograme. ”Va urma o perioadă în care nu voi posta nimic. Să nu vă speriați, totul este bine. Atât! V-am pupat! Pupă-i și tu (Oana Ciocan era alături de el, n. red.)”.

ADVERTISEMENT

Uitați ce muiere frumoasă mi-am luat, mânca-v-aș gura voastră. Să nu vă speriați pentru că nu voi mai posta nimic nou în zilele ce urmează”, a precizat manelistul în timp ce era la masă alături de Oana Ciocan. Iar Oana a aprobat, cu tărie, spusele iubitului ei, semn că, într-un fel, este o înțelegere între ei.

Comentariile fanilor lor sunt însă cât se poate de sugestive. Dacă unii cred că cei doi amorezi sunt preocupați de nuntă, alții susțin că sunt convinși că vor deveni părinți. ”Cred că urmează un bebe, normal că va fi și mai bine”, spune un urmăritor de-al lui Jador, fericit pentru manelist și pentru iubita lui, Oana.

ADVERTISEMENT
@jador

Voi lipsi o perioada ! Va multumesc pentru toata sustinerea si sa ne auzim cu bine!❤️

♬ original sound – ⭐️ADY MUSIC⭐️

”E Oana gravidă ❤️❤️❤️. Aveți nevoie de timp! Dumnezeu să fie cu voi și dacă chiar e însărcinată îi doresc sarcină ușoară! 🥰❤️❤️Și să fiți foarte fericiți împreună”, a notat un alt urmăritor de-al cântărețului.

Oana Ciocan își dorește mulți copii cu Jador

”Avem în plan mulți copii. Eu îmi doresc să am mulți, e casa… Să știi că ai frați… Eu am un frate, dar mi-aș fi dorit mai mulți. E frumos să ai familie numeroasă. De aia trebuie să facem copii, să fim fericiți”, a spus Oana Ciocan, la Survivor.

ADVERTISEMENT

Iar acum, pare-se, planurile lor prin contur. Asta, în cazul în care, în sfârșit, dorința Oanei de a deveni mamă se va concretiza. Desigur, Jador și Oana se vor și căsători, iar informațiile FANATIK indică că evenimentul va avea loc chiar în acest an.

Naș de cununie pentru Jador și Oana Ciocan va fi Cătălin Moroșanu. El a confirmat, în exclusivitate pentru FANATIK, că își dorește să îi conducă la altar pe cei doi. De altfel, între Moro și Jador este o prietenie mai veche, cei doi stabilind că luptătorul va fi nașul manelistului încă de când au fost prima oară implicați la Survivor.

Jador a și cerut-o, public, în căsătorie pe Oana Ciocan. S-a întâmplat în Republica Dominicană, imediat după ce el a fost descalificat. Pe atunci, producătorii le-a permis să se vadă pentru câteva minute, iar Jador a pus întrebarea, Oana fiind de-a dreptul fericită să spună marele ”Da”.

ADVERTISEMENT