Life

Am aflat cine va fi naș pentru Jador la nunta cu Oana Ciocan! Declarații și dezvăluiri exclusive

Jador și Oana Ciocan par hotărâți să facă o nuntă ca-n povești și, desigur, să formeze familia la care amândoi visau, iar pentru asta au nevoie de nași.
20.03.2024 | 15:15
Am aflat cine va fi nas pentru Jador la nunta cu Oana Ciocan Declaratii si dezvaluiri exclusive
Jador și Oana Ciocan vor fi nășiți de un Faimos de la Survivor România / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Pregătiți deja să facă și copii, Jador și Oana Ciocan plănuiesc nunta. Iar FANATIK a aflat, în exclusivitate, amănunte despre evenimentul care va avea loc, cel mai probabil, în acest an. Și, desigur, ce celebritate din showbiz le va fi naș.

Cine va fi naș la nunta lui Jador cu Oana Ciocan

FANATIK a aflat în exclusivitate cine va fi nașul de la nunta lui Jador cu Oana Ciocan. Și, spre surpriza multora, în ciuda scandalurilor de la Survivor România 2024, Jador va fi nășit de un Faimos cu care a făcut, în două rânduri, echipă.

ADVERTISEMENT

Mai exact, așa cum i-a promis, Cătălin Moroșanu îi va fi naș lui Jador. Și, a mărturisit fostul Faimos de la Survivor, se va ține de cuvânt în această privință. De altfel, tot ce își dorește este să îl vadă așezat la casa lui pe celebrul manelist.

”O să îl nășesc. Doar să se însoare. Eu i-am promis, acum depinde doar de el. Dar normal că vreau să îl nășesc, altfel nu aș fi spus așa ceva”, ne-a declarat, în exclusivitate, Cătălin Moroșanu. Ba chiar mai mult, este nerăbdător să îl conducă la altar pe mai tânărul Faimos.

ADVERTISEMENT

”Trebuie doar să facă pasul. Să stabilească ziua, ora, și eu sunt alături de el. Nu dau înapoi, ar fi culmea”, ne-a mai spus Cătălin Moroșanu. De altfel, spune el, simte și că Oana și Jador chiar au șanse să aibă o viață împreună. ”Aștept să se decidă doar”, spune Moro.

Ce spune Moroșanu despre relația cu Jador după certurile din Survivor

Cătălin Moroșanu și Jador au fost în centrul discuțiilor de la Survivor România All Stars. Mai exact, se pare că printre cei care au cerut insistent ca Jador să plece din Republica Dominicană s-ar fi numărat și viitorul naș al manelistului.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, cei doi, susține Moro, se înțeleg foatrte bine. Ba chiar și discută cât de des pot la telefon, semn că Jador nu a fost deranjat de intervențiile lui Cătălin în aceea ce îl privește. Sau, cel puțin, cei doi le-au discutat, bărbătește, față în față, după Survivor.

”Normal că vorbim. Am vorbit și zilele trecute. De ce să nu vorbim? Stăm la discuții cât de des putem”, a mai spus Cătălin Moroșanu, pentru FANATIK. Iar în acest fel a negat că între el și viitorul său fin ar exista tensiuni, după Survivor.

ADVERTISEMENT

Vă reamintim, în momentul descalificării lui Jador de la Survivor România, Cătălin Moroșanu s-a plasat împotriva comportamentului manelistului. Ba chiar, pare-se ar fi fost unul dintre cei mai vocali pentru ca Jador să plece din Republica Dominicană.

Mai mult, descalificarea lui Jador de la Survivor România a fost, probabil, cel mai tensionat moment al show-ului de la Pro Tv de până acum. Și, susțin Viperele Vesele, producătorii au cerut refilmarea momentelor din Consiliu pentru a nu fi prezentat publicului ceea ce s-ar fi petrecut, de fapt.

ADVERTISEMENT