Life

Oana Ciocan a făcut anunțul după ce a fost cerută în căsătorie de Jador, la Survivor România: ”Facem copii”

Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan, în jungla de la Survivor România, iar acum Războinica a dezvăluit ce planuri au.
07.03.2024 | 12:00
Oana Ciocan a facut anuntul dupa ce a fost ceruta in casatorie de Jador la Survivor Romania Facem copii
Jador a cerut-o de soție pe Oana Ciocan, iar Războinica vrea cât mai mulți copii / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Ciocan a trăit emoțiile vieții în jungla din Dominicană atunci când Jador, eliminat de la Survivor România, a cerut-o în căsătorie. Ajunsă înapoi în tabăra Faimoșilor, Oana Ciocan le-a dezvăluit colegilor de echipă ce planuri și-a făcut deja alături de manelist.

Oana Ciocan vrea copii mulți cu Jador

După ce a trecut prin emoții fără precedent, Oana Ciocan pare să fie, cu adevărat, fericită la Survivor. Nu de altceva, dar Jador a cerut-o în căsătorie, așa cum FANATIK  și anunțase că se va întâmpla. Mai mult, deja, Războinica știe ce își dorește de la Faimos.

ADVERTISEMENT

Iar după ce a împărtășit vestea că va deveni soția lui Jador colegilor săi de echipă, Oana Ciocan s-a pus pe discutat planurile de viitor. Iar pe malul Mării Caraibilor, la doi pași de tabăra Războinicilor, viitoarea soție a lui Jador a stat de vorbă cu colegii săi.

”Avem în plan mulți copii. Eu îmi doresc să am mulți, e casa… Să știi că ai frați… Eu am un frate, dar mi-aș fi dorit mai mulți. E frumos să ai familie numeroasă. De aia trebuie să facem copii, să fim fericiți”, a spus Oana Ciocan. Iar veștile date de Războinică i-au bucurat pe toți cei din tabăra ei. ”Mă uitam la el, el se uita la mine. Îmi furnica inima, nu am simțit în viața mea”, povestea Oana Ciocan.

ADVERTISEMENT

Ce i-a spus Jador și nu s-a văzut la televizor

Discuția dintre Jador și Oana Ciocan de la Survivor România a durat, așa cum era de așteptat, mai mult decât ceea ce s-a difuzat. Iar Războinica a dezvăluit ce au discutat, între patru ochi, odată cu cererea în căsătorie pe care a acceptat-o fără să stea pe gânduri.

”Mi-a spus să fiu puternică. Și, indiferent că s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat (descalificarea lui Jador, n. red.), așa a fost să fie. Sunt, căsătorită, nu știu cum să vă spun.

ADVERTISEMENT

Nu m-am așteptat niciodată la asta. Cred că a fost cea mai originală cerere în căsătorie. Am cel mai deștept bărbat. Toate ca toate, e și frumos și deștept. Asta e, sunt iubită de Dumnezeu”, spune Oana Ciocan.

Mai mult decât atât, chiar dacă Jador i-a cerut să ardă scrisoarea de amor pe care i-a scris-o, Oana nu a putut să o facă. Este, probabil, lucrul la care ținea cel mai mult în perioada în care s-a aflat în jungla de la Survivor România. Și, având în vedere cuvintele dulci așternute pe hârtie de Jador, este de înțeles.

ADVERTISEMENT

”Mi-a făcut și o scrisoare, nu mă așteptam la cuvintele pe care mi le-a spus. Mi-a spus: `Te rog, o citești și o arzi`. Din păcate, nu o să o ard niciodată. (…) El, oricum, știe. Știe că îl iubesc foarte mult, știe că mi-am dorit mult, mult, un bărbat așa cum e el.

În spatele a tot ceea ce afișează, l-am văzut, de prima oară când l-am cunoscut, cine e și cum e. Este omul lângă care vreau să rămân o viață și el știe foarte bine treaba asta”, a mai spus viitoarea doamnă Dumitrache.

Oana Ciocan și Jador, surprinși deja în București

Acum câteva zile, Jador și Oana Ciocan au fost surprinși împreună, în București. Cei doi au mers împreună la o clinică de înfrumusețare și păreau că se înțeleg minunat. Iar faptul că Jador și Oana sunt, deja, împruenă în București înseamnă un singur lucru: Războinica s-a grăbit pe cât a putut să ajungă acasă.

ADVERTISEMENT