Life

Oana Lis, prima aniversare fără Viorel Lis: ”Ia medicamente cu pumnul. Pentru el, viața nu mai e la fel”

Oana Lis și-a serbat pentru prima dată ziua de naștere fără soțul ei, Viorel Lis, care a suferit un infarct și a fost supus unei intervenții la inimă, pentru montarea unui stent.
21.03.2022 | 19:13
Oana Lis prima aniversare fara Viorel Lis Ia medicamente cu pumnul Pentru el viata nu mai e la fel
Oana Lis si-a serbat ziua de nastere fara sotul ei, Viorel. Sursa foto: arhiva personală/ Montaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Lis spune că soțul ei, Viorel Lis, care a suferit, recent, o intervenție la inimă, ia acum medicamente cu pumnul. După ce a făcut infarct, în urmă cu două săptămâni, medicii i-au montat un stent fostului edil al Capitalei.

Oana Lis și-a serbat ziua de naștere fără soțul ei

Oana Lis a împlinit vârsta de 43 de ani, sâmbătă, pe 19 martie, și este pentru prima dată când își petrece aniversarea fără Viorel Lis.

ADVERTISEMENT

”La mine un ochi râde, un ochi plânge pentru Viorel, care a stat acasă, bolnav. Din păcat nu am putut să petrec, cum am petrecut în alți ani, cu mai multă lume, cu muzică live și cu Viorel… Nu s-a putut anul acesta! Dar m-am simțit foarte bine cu prietenele mele. Am mâncat ceva bun…

Viorel mi-a dat bani din pensia lui să îmi cumpăr un cadou. În primii ani ai noștri de relație el m-a răsfățat foarte mult. Îmi aducea multe cadouri din străinătate, venea cu geamantanele pline. La 19 ani am avut primul tort. Tot Viorel mi l-a cumpărat. Cred că atunci a fost și cea mai frumoasă aniversare din viața mea! Așa mi-a rămas în minte.”, a declarat Oana Lis, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Oana Lis spune că a trecut în viață prin multe, dar tot a găsit puterea să zâmbească, ceea ce ne îndeamnă pe noi toți.

”Chiar dacă s-au întâmplat lucruri groaznice în viața mea, găsesc întotdeauna un motiv de a mă bucura. Motiv să plângem găsim în fiecare zi. Depinde cum te privești. În ultima vreme e greu să găsim motive să zâmbim și să ne bucurăm, dar nu trebuie să renunțăm să vedem partea plină a paharului.”, a mai spus aceasta.

ADVERTISEMENT

”Nu are voie să facă efort. Pentru el viața nu mai e la fel!”

În urmă cu două săptămâni, Viorel Lis, în vârstă de 79 de ani, a fost dus, de urgență, la spital. Fostul edil al Capitalei a fost supus unei operații care i-a salvat viața, după ce a făcut un infarct. Viorel Lis a fost supus unei proceduri medicale prin care i-a fost montat un stent, iar, câteva zile, soția lui, Oana, s-a rugat cu ardoare ca acesta să scape cu viață.

”Viorel încă nu e stabil, sănătatea lui este șubredă. Mai are și arsuna la picior… Cum spuneam, depinde cum vezi lucrurile. Alții nu au bucuria de a trăi vârsta asta. Nu are voie să facă multe lucruri și trebuie să asculte de recomandările medicilor. Viața după infarct înseamnă viața fără sare, cu grijă… el fiind un om impulsiv.

ADVERTISEMENT

Am citit statisticile, la fiecare jumătate de oră, moare un român de infarct. Boala aceasta este una din principalele cauze ale morții în România. Viorel este norocos, dar este greu și trebuie să ai bani de medicamente, nu se dau gratuit… Și se adună toate. Viorel ia medicamente cu pumnul! Pentru el, viața nu mai e la fel!”, a declarat, pentru FANATIK, Oana Lis, soția lui Viorel Lis.

A fost externat în urmă cu o săptămână

Oana Lis și-a informat prietenii virtuali, atunci când soțul ei a ieșit din spital, și le-a mulțumit acestora, pentru susținere.

”Motanul meu cu 9 vieți… s-a întors acasă… slăbit, dar fericit că mai e printre noi! Mulțumim medicilor cardiologi că l-au readus la viață! Viața e o luptă până în ultima clipă și uneori, plătim cu lacrimi… momentele de fericire și liniște! Mulțumesc si vouă pentru susținere!”, a publicat vedeta pe Facebook, pe data de 14 martie, atunci când soțul ei a fost externat.

Viorel Lis are arsuri la un picior

În ultimele luni, soții Lis s-au confruntat cu mai multe probleme și au ajuns pe mâinile medicilor. Oana Lis a explicat, în februarie, că a fost nevoită să încălzească locuința cu radiatorul, pentru că în Sectorul 3, unde locuiesc, sunt probleme cu furnizarea căldurii. La un moment dat, Viorel Lis a adormit cu piciorul pe radiator și s-a ars. A ajuns la spital, unde medicii l-au tratat cu atenție.

De altfel, la finalul anului trecut, Oana și Viorel Lis au trecut și prin experiența Covid-19. Blonda face haz de necaz și spune că fostul edil și-a luat “nevastă mai tânără, ca să îl îngrijească”. Aceasta mai spune că fostul edil al Capitalei a rămas cu o tuse după ce a trecut prin boală, iar ea cu stări de anxietate.

ADVERTISEMENT