Life

Imaginea cu Viorel Lis care a stârnit controverse în mediul online: „Doar aparatele îl mai țin în viață”

Viorel Lis a ajuns din nou subiect de discuție, în urma unei fotografii controversate pe care soția lui a postat-o pe Facebook.
30.12.2023 | 08:33
Imaginea cu Viorel Lis care a starnit controverse in mediul online Doar aparatele il mai tin in viata
Viorel Lis și Oana, unul din cele mai longevive cupluri din lumea mondenă. Foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Viorel Lis se pare că e în formă maximă, ori cel puțin asta vrea să transmită Oana printr-o poză în care fostul primar al Capitalei se află într-unul din locurile sale preferate.

Viorel Lis, în mijlocul unei noi controverse, după ce Oana a cerut bani pentru el

Bărbatul a fost surprins într-o sală de jocuri de noroc. Internauții au sărit imediat cu criticil! Ipostaza în care Oana a vrut să-l arate pe Viorel Lis a provocat un val de glume la adresa celui care a fost edil al Bucureștiului.

ADVERTISEMENT

„Doar aparatele îl mai țin în viață”, a scris un internaut și nu se referea la cele medicale! Alte persoane au ținut să remarce faptul că până acum Oana se plângea de situația financiară proastă cu care se confruntă ea și soțul ei. În final, bărbatul tot într-un loc unde se pierd bani ajunge, țin să remarce utilizatorii de Facebook.

Unii au întrebat-o pe Oana dacă deja pensia lui Viorel Lis s-a dus pe păcănele. „Te vaiți că nu ai bani de medicamente pentru Viorel! Medicamentul cel mai bun: păcănelele. Pe aparat o să moară!; A intrat pensia?”, sunt alte câteva critici adresate Oanei Lis pentru felul în care are grijă de Viorel.

ADVERTISEMENT

Starea de sănătate a lui Viorel Lis a provocat îngrijorare în ultima perioadă. Veștile despre fostul politician se schimbau de la o lună la alta. Ba a fost bine, ba a avut nevoie de o îngrijire medicală atentă.

viorel lis
„Minuni de sărbători” – asta a scris Oana la o poză cu Viorel Lis într-o sală de jocuri de noroc. Foto: Facebook

Fostul primar a suferit un accident vascular cerebral acum cinci ani

Soțul Oanei Lis a suferit un accident vascular cerebral în anul 2018 și se deplasează cu ajutorul unui scaun cu rotile. Pe lângă această problemă medicală, Viorel s-a confruntat și cu coronavirusul.

ADVERTISEMENT

A fost internat în spital, acolo unde Oana a stat în permanență lângă el. A răspuns la tratament și a fost apoi externat. Asta după o o spaimă zdravănă trasă de cei care îl apreciază crezând că boala îi va pune capac.

Oana a cerut în repetate rânduri ajutorul persoanelor cu inimă bună pentru că avea nevoie de bani în recuperarea lui Viorel Lis. Cei cu dare de mână au răspuns imediat strigătului de disperare al vedetei.

ADVERTISEMENT