Life

Oana Lis, glumă amară de ziua soțului ei, Viorel: „Suntem norocoși că nu mâncăm colivă”. Câți ani face fostul primar al Capitalei

Viorel Lis împlinește azi o vârstă frumoasă, iar soția lui Oana, a făcut o glumă pe seama aniversării sale. În ce stare mai e acum fostul primar?
19.02.2023 | 16:28
Oana Lis gluma amara de ziua sotului ei Viorel Suntem norocosi ca nu mancam coliva Cati ani face fostul primar al Capitalei
Oana și Viorel Lis, un cuplu bine sudat, în ciuda lucrurilor care s-au spus despre ei. Foto: Captură Antena Stars
ADVERTISEMENT

Este zi de mare sărbătoare pentru soții Lis! Oana și Viorel au un motiv special pentru care azi vor să uite de toate relele din ultima perioadă, asta deoarece fostul edil al Capitalei împlinește o vârstă rotundă.

Viorel Lis a făcut 80 de ani. Oana: „Suntem norocoși că azi nu mâncăm colivă”

Fostul primar al Bucureștiului face 80 de ani, prilej cu care Oana i-a pregătit un tort. Ba chiar, a glumit pe tema asta, spunând pentru o televiziune că se bucură că încă mai pot mânca tort, și nu colivă, fostul politician fiind de mai multe ori cu un picior în cealaltă lume.

ADVERTISEMENT

Oana a făcut câteva declarații de ziua de naștere a soțului ei, într-un reportaj difuzat de Antena Stars. Viorel se simte mult mai bine acum, iar asta o încântă pe vedeta devenită psiholog cu acte în regulă.

„Vreau să spun că-l iubesc foarte mult. Suntem norocoși că azi nu mâncăm colivă și mâncăm tort. Am trecut prin multe.

ADVERTISEMENT

Au fost momente foarte grele în ultimii ani și sunt fericită că este acasă cu mine. E o vârstă frumoasă, e o vârstă la care nu mulți români ajung și e o vârstă la care și eu vreau să ajung”, a declarat Oana Lis la Antena Stars.

De ce e trist fostul primar al Capitalei

Cât despre venerabilă vârstă pe care a împlinit-o Viorel azi, pentru el nu e motiv de mare bucurie. Soțul Oanei Lis a mărturisit că îl încearcă gânduri de tristețe și asta deoarece nu mai are puterea pe care o avea în tinerețe.

ADVERTISEMENT

Viorel a zis că în ultima vreme, pragul casei sale a fost trecut de musafiri… nepoftiți, spunând că medicii de pe Ambulanță l-au căutat cel mai des, date fiind problemele sale medicale.

„Eu mă întristez când mă gândesc că am 80 de ani, pentru că nu e o vârstă la care mai poți să faci totul cum făceam când eram tânăr, adică și plimbări, și muncă și distracție.

ADVERTISEMENT

Acum mai greu, din ce în ce mai greu. În ultimul timp, cel mai des ca musafiri au venit Salvările. Cred că de 20 de ori le-am chemat. Am fost de vreo 5-6 ori internat”, a spus Viorel.

 

ADVERTISEMENT