Life

Oana Lis, avansuri primite în mediul online. „Vreau un copil cu tine”

Oana Lis primește avansuri de la fanii săi, pe rețelele de socializare. Un bărbat i-a scris că i-ar plăcea să aibă un copil cu ea.
13.02.2023 | 23:18
Oana Lis avansuri primite in mediul online Vreau un copil cu tine
Oana Lis nu a reușit să aibă un copil până la cei 43 de ani. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Oana Lis este unul dintre cele mai admirate personaje din showbizul românesc, iar fanii săi îi scriu zilnic mesaje pe rețelele de socializare. Vedeta are parte de laude, critici, dar și de propuneri. Iată ce i-a comentat de curând un bărbat.

Ce avansuri i se fac Oanei Lis de către fani

Oanei Lis i s-a propus de către un fan, în mediul online, să aibă un copil cu el, scrie wowbiz.ro. Soția lui Viorel Lis nu i-a oferit niciun răspuns, dar cert este că nu a ajuns încă mamă, până la cei 43 de ani. Ea regretă, însă, această situație și crede că ar fi părinte bun.

ADVERTISEMENT

”Știti ca eu sunt cât de sincera pot cu voi. Într-o zi ca astăzi, de 1 Iunie, când văd poze la alții…simt regret că nu am si eu pe cineva mic si drag care să mă strige mami… Cred că aș fi o mămică bună, iubitoare și implicată. Dar, na, trebuie să ne asumăm deciziile din viața. Și, oricum fiecare are propria poveste personală de viață…”,  a spus Oana Lis, pe rețelele de socializare, acum câteva luni.

Oana Lis și Viorel Lis vor să adopte un copil

Chiar dacă nu au reușit să aibă propriul copil, biologic, Oana și Viorel Lis vor să înfieze un copil. Au terminat anul trecut procedurile pentru adopție, se încadrează în cerințele autorităților și așteaptă un răspuns. Până în prezent, nu li s-a comunicat nimic.

ADVERTISEMENT

”Am depus un dosar de adopție și acum sunt foarte fericită că legea adopției s-a schimbat și simt eu așa că anul ăsta se va întâmpla să primesc un telefon magic (…) Sunt părinte adoptator deja, dar nu am copilul.

E de doi ani dosarul. O să-l fac pe Viorel tătic anul ăsta (2022-n.r)! Am foarte multă iubire de oferit! Am emoții numai când vorbesc despre lucrul ăsta”, a declarat Oana Lis în emisiunea ”La Măruță”.

ADVERTISEMENT

Totodată, cei doi soți au pregătit și camera viitorului lor copil. La un moment dat, într-un interviu pentru Antena Stars, Oana Lis a mărturisit că ideea de a fi mamă adoptivă i-a venit în timp ce stătea de vorbă, la o cafea, cu cineva apropiat.

”Ideea de a adopta mi-a venit la o cafea cu cineva, după un sfert de oră după ce am vorbit cu persoana respectivă. M-a influențat pozitiv. Mă gândesc că o să fie niște schimbări în programul meu de zi cu zi, în viața mea și a lui Viorel”, a precizat vedeta la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Oana este împreună cu Viorel Lis de pe vremea când ea avea doar 18 ani, iar acesta era primar al Capitalei. În prezent, Viorel Lis are probleme de sănătate, stând mai mult în casă, deplasându-se cu dificultate. În 2022, Oana a cerut public spriin financiar pentru a-i asigura medicamentele și și-a amanetat verigheta.

ADVERTISEMENT
Tags: