Life

Oana Lis le răspunde celor care o judecă. Declarația acidă făcută de soția lui Viorel Lis

Oana Lis are o replică dură pentru toți cei care o critică și o atacă în ultima perioadă. Ce a mărturisit soția lui Viorel Lis.
05.10.2022 | 20:24
Oana Lis le raspunde celor care o judeca Declaratia acida facuta de sotia lui Viorel Lis
Oana Lis, replică dură pentru cei care o critică. Ce a mărturisit soția lui Viorel Lis. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Vedeta le răspunde celor care o judecă pentru situația în care se află, oamenii fiind de părere că stă pe banii partenerului de viață. Declarația acidă făcută de blondină a fost publicată pe rețelele de socializare în urmă cu puțin timp.

Oana Lis, replică dură pentru cei care o critică. Ce a mărturisit soția lui Viorel Lis

Oana Lis nu vrea să stea cu mâinile în sân și se apără. Soția lui Viorel Lis își ocupă tot timpul cu îngrijirea partenerului de viață care are numeroase probleme de sănătate, însă tot există acuzații grave la adresa sa.

ADVERTISEMENT

Foarte multe persoane sunt de părere că vedeta stă din interes cu fostul edil al Capitalei, însă blondina de profesie psiholog subliniază că este foarte dedicată și face numeroase sacrificii pentru a-i fi bine fostului politician.

„Azi am de umblat pe la vreo 3 medici, la 3 cabinete în zone diferite ale orașului. Pentru a-i lua rețetele lui Viorel și trimiteri, etc. Apoi, să-i dau comandă la o pereche de ochelari.

ADVERTISEMENT

Apoi, la farmacie să-i iau rețetele. Asta e ziua mea de azi, ca să știe și cei care mă comentează aiurea.

Cea mai aberantă, răutăcioasă și șocantă vorba pe care am citit-o de curând despre mine, pe care mi-a scris-o un tip pe Facebook… e că eu «mă folosesc acum de Vio». E ușor să judeci și să arunci cu pietre….

ADVERTISEMENT

E greu însă să înțelegi și să te implici activ. Iar cei ce dau doar din gură nu prea știu să dea din altceva”, este mesajul transmis de Oana Lis pe pagina de Facebook.

Oana Lis, sacrificii pentru sănătatea lui Viorel Lis

Oana Lis a vorbit recent și despre sacrificiile pe care le face pentru sănătatea lui Viorel Lis. În urmă cu puțină vreme vedeta a fost nevoită să amaneteze verighetele pentru a avea bani pentru medicamente și mâncare.

ADVERTISEMENT

Blondina nu mai este văzută la evenimente mondene și tot timpul și-l petrece în compania fostului primar al Capitalei. În plus, face tot ce-i stă în puteri pentru a primi ajutor social de la statul român.

În felul acesta Viorel Lis ar putea beneficia de o asistentă medicală care să vină constant la domiciliu pentru tratamentul pe care trebuie să-l urmeze.

ADVERTISEMENT
Tags: