Life

Ce spune mama Deliei Matache despre ginerele ei, Răzvan Munteanu: „Nu ne vedem foarte des”

Gina, mama Deliei Matache, a vorbit despre cum se înțelege cu ginerii ei. Cântăreața a spus că nu are ce să le reproșeze bărbaților din viețile fetelor sale.
13.11.2022 | 21:30
Ce spune mama Deliei Matache despre ginerele ei Razvan Munteanu Nu ne vedem foarte des
Gina este mama Deliei Matache. Foto: YouTube Wownews
ADVERTISEMENT

Gina Matache, mama cântăreței Delia, a vorbit într-un recent interviu despre provocarea de a fi bunică, dar și ce fel de relație are cu ginerii ei.

Gina, mama Deliei Matache, despre gineri: „Nu ne vedem foarte des”

Pentru cei care nu știu, Delia are o soră pe nume Oana, care a făcut-o bunică pe cântăreața Gina Matache. Mama Deliei a vorbit destul de rar despre relația pe care o are cu bărbații din viața fiicelor sale, preferând să se țină departe în a expune chestiuni personale.

ADVERTISEMENT

A făcut-o de data aceasta într-un interviu pentru pagina de YouTube Wownews, acolo unde a zis că nu intervine cu absolut nimic în căsniciile fetelor sale.

Gina a zis că nu ar avea niciun motiv să nu se înțeleagă cu bărbații din viața fiicelor sale. Odată pentru că nu trăiește ea cu ei, și apoi fiindcă nu prea se nimeresc în același spațiu mereu.

ADVERTISEMENT

„În primul rând că nu ne vedem foarte des și nu ne încurcăm unul de altul niciodată, dar nu am de ce.

Am doi gineri minunați, doi oameni care nu aparțin epocii ăsteia. Mă uit în jurul meu și văd tineret dinăsta care ori e cu păcănele, ori cu pasiuni dinăstea ciudate, ori cu droguri. Am zis Doamne, dacă mi-ai da ceva viața asta, să dai noroc fetelor mele de oameni într-adevăr oameni. Nu aș avea niciodată ce să le reproșez.”, a declarat Gina Matache la Wownews.

ADVERTISEMENT

Mândră de nepoții ei: „Trebuie să mă bucur de perioada asta din viața lor”

Gina a vorbit și despre rolul de bunică, fata ei, Oana, având doi copii minunați. Aceasta a recunoscut că i-a fost greu la început, întrucât a trebuit să facă navetă. Cei doi copii au o bonă care se ocupă de ei, așa că rolul de bunică nu a mai fost atât de relevant în sensul creșterii micuților.

„E plăcut acum și am zis că trebuie să mă bucur de perioada asta din viața lor, pentru că odată ce încep școala de exemplu o să fie cu obrăznicii, cu perioada aia de rebeliune.

ADVERTISEMENT

Sper să mă țină Dumnezeu sănătoasă să ajung să stau de vorbă cu ei când or fi în perioada critică, să pot să le dau sfaturi și să vină la mine. Să nu fiu o bunică rea, de care să fugă să se ascundă”, a adăugat Gina.

ADVERTISEMENT