Life

Oana Moșneagu, apariție de senzație pe internet. Cum s-a afișat iubita lui Vlad Gherman: ”Mai bine nu mă mărit”

Oana Moșneagu, apariție de senzație pe internet. Aceasta i-a uimit pe fani. Cum s-a afișat iubita lui Vlad Gherman pe Tiktok.
05.05.2023 | 22:41
Oana Mosneagu aparitie de senzatie pe internet Cum sa afisat iubita lui Vlad Gherman Mai bine nu ma marit
Oana Moșneagu, apariție de senzație. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Oana Moșneagu a avut o apariție de senzație pe internet. Iubita lui Vlad Gherman s-a afișat într-o ipostază neobișnuită. Ce a declarat aceasta.

Oana Moșneagu, apariție de senzație. Cum s-a fotografiat

Oana Moșneagu a apărut într-o rochie de mireasă pe internet. Iubita lui Vlad Gherman nu se mărită, ci doar a folosit un filtru foarte popular pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre filtru care arată cum i-ar sta unei femei cu rochia de mireasă, ca să fie pregătită cât de cât pentru marele eveniment. Pe acesta l-a încercat și Oana Moșneagu.

Un urmăritor a fost profund impresionat și i-a spus că a câștigat acest trend de pe Tiktok. Cu mult umor, Oana Moșneagu a ținut să îi dea replica: „Pe locul 1 la

ADVERTISEMENT

Ce spune Oana Moșneagu despre ziua cea mare. Se mărită sau nu cu Vlad Gherman

Oana Moșneagu a vorbit și despre o căsătorie cu actualul ei iubit. Actrița a recunoscut că nu au vorbit despre nuntă și nici nu se grăbesc să se căsătorească.

În schimb, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au vorbit despre petrecerea restului vieții lor împreună. De altfel, Oana Moșneagu a mărturisit că organizarea unei nunți i se pare un lucru foarte stresant.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit despre o viață împreună, nu despre nuntă. Ziua cea mare, că e mare, cu ditamai tam-tam-ul, sau că e mică, între prieteni și familie….

Important e să fim noi bine unul cu celalalt, să ne bucuram și să fim relaxați. Și dacă nu ar fi așa, e o zi, până la urmă.

ADVERTISEMENT
@oana_mosneagu

Pai nu facem noi trenduri? 🤣🤣#CapCut

♬ Rita – Connect-R & Smiley

Nu, nu mă uit la ziua nunții ca la ziua cea mare, ziua de la care să visez de când eram copil. Este o zi, o petrecere, chiar cred că există șansa să fie obositoare și stresantă, atâta organizare și atâta lume…”, a declarat Oana Moșneagu, pentru Viva.ro.

ADVERTISEMENT