Life

Oana Radu, implicată într-un scandal de proporții. Artista, acuzată că a dat țeapă unor nuntași!

Oana Radu este acuzată că ar fi dat țeapă unor nuntași, după ce a luat o parte din banii cuveniți pentru o prestație artistică pe care nu a mai susținut-o.
07.05.2022 | 09:56
Oana Radu implicata intrun scandal de proportii Artista acuzata ca a dat teapa unor nuntasi
Oana Radu, cântăreață. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Radu primește o lovitură de imagine la care nu se aștepta, chiar din partea unui coleg de breaslă. Cântăreața a fost acuzată de lăutarul Puiu Bucătaru că nu își respectă întocmai anagajamentele atunci când trebuie să participe la un eveniment.

Oana Radu, acuzată că a țepuit niște nuntași

Artista urma să cânte la o nuntă cu interpretul de muzică lăutărească, însă, pe ultima sută de metri, s-a sucit! Acesta susține că, deși nu s-a mai prezentat la eveniment, a rămas cu o parte din banii pe care i-a primit pentru prestația inexistentă, mai exact 500 de euro!

ADVERTISEMENT

În tot acest scandal a reacționat și mirele care a apelat la Oana Radu pentru a face atmosferă la nuntă. Bărbatul care s-a văzut țepuit spune că i-a cerut banii înapoi de la artistă, dar ea a refuzat să îi mai ofere.

„I-am spus Oanei să îmi dea banii înapoi”

Într-o intervenție la Antena Stars, Puiu Bucătaru a făcut public și tariful pe care Oana Radu l-ar cere pentru o cântare la o nuntă. E vorba despre suma de 1.200 de euro. O parte din acești bani, așa cum se practică, îi primește în avans, urmând ca restul sumei să fie achitată după prestația artistică.

ADVERTISEMENT

„I-am zis Oanei să îmi zică un preț frumos, ca să putem să mergem cu toții acolo să cântăm. A spus că ea ia 1200-1500, asta fiind în decembrie. Am luat legătura cu domnul George, a spus că este de acord.

Oana a spus să îi trimit niște bani arvună. I-am trimis. Acum câteva zile mi-a spus că nu mai poate. Mi-a spus că și-a făcut o trupă și manager-ul nu o mai lasă să cânte”, a declarat Puiu Bucătaru pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

„Am și un mesaj, i-am spus Oanei să îmi dea banii înapoi dacă tot nu vine. Ea a zis că nu îmi dă banii mie că nu i-a luat de la mine.

Îi va da lui Bucătaru cei 500 de euro pe care i-a primit de la dânsul. I-am spus ok și că nu este frumos să se întâmple așa ceva”, a mărturisit și mirele.

ADVERTISEMENT
Tags: