Life

Oana Radu, pregătită să dea lovitura cu o afacere inedită. Ce planuri are cântăreața

Oana Radu, în drum spre un business nou care se anunță a fi de succes. Care sunt ideile pe care le are îndrăgita artistă.
17.01.2024 | 09:00
Oana Radu pregatita sa dea lovitura cu o afacere inedita Ce planuri are cantareata
Oana Radu, în drum spre un business nou care se anunță a fi de succes. Care sunt ideile pe care le are îndrăgita artistă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Oana Radu, pregătită să dea lovitura cu o afacere inedită. Ce planuri are cântăreața de 30 ani pentru anul acesta, dar și care este publicul țintă căruia i se adresează. Se consideră în măsură să pornească acest business inedit.

Oana Radu, în drum spre un business nou care se anunță a fi de succes. Care sunt ideile pe care le are îndrăgita artistă

Oana Radu este în drum spre un business nou care se anunță a fi de succes. Care sunt ideile pe care le are îndrăgita artistă, care în urmă cu ceva vreme a vorbit deschis despre planurile pe care le are în carieră.

ADVERTISEMENT

De curând a lansat o colecție de lenjerie modelatoare pentru femeile de toate vârstele. Prețurile pleacă de la 150 de lei, articolele vestimentare fiind la mare căutare zilele acestea. Vedeta nu se oprește aici și este gata să lanseze încă o colecție.

Frumoasa brunetă este recunoscută pentru ambiția și perseverența de care a dat dovadă pentru a ajunge la greutatea ideală. Crede că este în măsură să împărtășească din sfaturile și experiența sa și altor persoane.

ADVERTISEMENT

„A apărut din dorința de a găsi «chestii» modelatoare pentru mine, fiindcă cine mai bine ca un fost gras poate să știe ce nevoi ai?!”, a mărturisit Oana Radu pe Instagram despre afacerea în care a investit.

Oana Radu, adevărul despre kilograme și operații estetice

Oana Radu nu a ascuns niciodată faptul că are o problemă cu kilogramele în plus, care s-au acumulat de-a lungul anilor. Vedeta și-a găsit aliniarea și iubirea în mâncare încă de mică, dar după moartea fostului iubit, Alin, a decis să facă o schimbare radicală.

ADVERTISEMENT

A început să meargă la sală și să aibă o alimentație sănătoasă. Nu a recurs la operație de micșorare de stomac, ci s-a ambiționat să se îndrepte în direcția cea bună pe calea cea mai grea. Totul s-a datorat și fostului soț, Cătălin Dobrescu.

În momentul de față, artista cântărește 57 de kilograme, dar nu se oprește aici. Spune că vrea să mai dea jos 7 kilograme pentru a fi în formă maximă. Pe de altă parte, se gândește și la o nouă intervenție chirurgicală.

ADVERTISEMENT

„Îmi doresc să-mi mai fac și câteva operații dar urmează să vedem ce și cum. 50 de kilograme ar trebui să am, asta ar fi greutatea ideală pentru mine dar să vedem dacă o să ajung vreodată la ele!”, mărturisea Oana Radu la un moment dat pentru click.ro.

ADVERTISEMENT