Life

Oana Radu și Cristina Șișcanu, un nou motiv de ceartă la Bravo, ai stil! Celebrities. Acuze dure între concurente

26.11.2020 | 09:06
Oana Radu si Cristina Siscanu un nou motiv de cearta la Bravo ai stil Celebrities Acuze dure intre concurente
Oana Radu și Cristina Șișcanu, un nou motiv de ceartă la Bravo, ai stil! Celebrities. Acuze dure între concurente. Sursa foto: kanald.ro/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Competiția Bravo, ai stil! Celebrities se apropie de marea finală, iar tensiunile dintre concurente sunt din ce în ce mai accentuate. Oana Radu a găsit un nou motiv de ceartă cu Cristina Șișcanu, astfel că a făcut dezvăluiri uluitoare în ediția din data de 25 noiembrie a emisiunii. 

Oana Radu s-a ambiționat foarte tare și încearcă orice strategie pentru a câștiga emisiunea, potrivit wowbiz.ro. Vedeta nu are stilist, însă își folosește toate puterile pentru a merge mai departe.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii vor afla cine este marea câștigătoare a concursului în mai puțin de o lună, însă până atunci este o competiție strânsă între femei.

Oana Radu și Cristina Șișcanu, un nou motiv de ceartă la Bravo, ai stil! Celebrities. Acuze dure între concurente

Oana Radu nu s-a mai abținut și a făcut dezvăluiri șocante în cadrul competiției Bravo, ai stil! Celebrities. Vedeta a pornit un nou conflict cu Cristina Șișcanu, după ce a spus că stilista lor comună o preferă pe Theo Rose, care se îmbracă mult mai bine.

ADVERTISEMENT

„Cristina Șișcanu și Theo Rose au același stilist, iar Theo Rose a primit note mai multe. Șișcăneasa n-a avut ținute așa bune ca Theo Rose. Eu cred că doamna stilist ține mai mult la Theo. Doamna Cristina este o femeie puternică, este o femeie care a creat legi în această seară, nu mi se pare drept”, a declarat Oana Radu.

Cristina Șișcanu nu a stat pe gânduri și a comentat, la rândul ei, despre colega sa de platou. Aceasta este convinsă că Oana Radu vrea provoace ceartă între ea și stilistă ca să să-și aleagă ținutele pe cont propriu.

ADVERTISEMENT

„Oana vrea să mă facă să mă cert cu stilista ca să mă îmbrac singură și să iau note mai proaste. Oana, lasă, că nu m-am născut ieri (…) Oana vrea să plec acasă!”, a declarat Cristina Șișcanu.

De asemenea, soția lui Mădălin Ionescu a mărturisit că se aștepta să fie luată în vizor de Oana Radu cât mai curând. „Șișcăneaso, mai ai un pic și o să devii subiect principal aici”, i-a transmis Theo Rose Cristinei.

ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș a observat că Oana Radu încearcă o nouă strategie pentru a câștiga marea finală după ce a recurs la schimbarea stilului.

„Vreau neapărat să specific ceva! Oana Radu are o strategie în genul Deei. Deea a venit inițial mai îmbrăcată, iar acum vine mai sexy. Oana Radu inițial a venit mai sexy, iar acum e mai îmbrăcată, dar este îmbrăcată bine! Ai slăbit foarte mult, arăți foarte bine. Oricât de îmbrăcată e și oricât de cumințică, tot precedă spre ceva mai sexy, nu putem spune la tv!”, a declarat aceasta.

ADVERTISEMENT