Life

Oana Radu, veste uriașă pentru fani. Nu a mai rezistat și a recunoscut: “M-am măritat deja”

21.10.2020 | 14:14
Oana Radu veste uriasa pentru fani Nu a mai rezistat si a recunoscut Mam maritat deja
ADVERTISEMENT

Oana Radu le-a oferit tuturor o veste uriașă și a anunțat că s-a măritat și s-a așezat la casa ei.

Artista le-a făcut celor care o îndrăgesc asemenea mărturisiri prin intermediul unui filmuleț, postat în mediul online, și care a venit ca o mare surpriză pentru fani.

ADVERTISEMENT

Participanta de la Bravo, ai Stil! Celebrities își ține adesea publicul la curent cu tot ceea ce face. În vârstă de 26 de ani, solista le-a atras atenția urmăritorilor ei printr-o serie de postări, pe care le-a formulat pe Instagram.

Oana Radu a făcut marele anunț că s-a măritat

Oana Radu le-a mărturisit fanilor că s-a măritat într-o sesiune de întrebări și răspunsuri, ce au venit sub forma unor filmulețe. Mărturisirea făcută de artistă în momentul în care se pregătea să răspundă la curiozitatea dacă a ajuns în fața altarului așa cum își dorea.

ADVERTISEMENT

Vedeta a anunțat în luna august din acest an că ea și Cătălin, iubitul său, urmează să facă acest mare pas din relația lor și să își lege destinele. Pentru câteva secunde solista a ezitat și a oferit mai apoi un răspuns uluitor la întrebarea de “când te măriți?”.

“Când mă mărit în sensul când mă mărit religios sau în general? Că m-am măritat deja”, a fost anunțul făcut de Oana Radu cu zâmbetul pe buze, prin intermediul postării ei inedite.

ADVERTISEMENT

Mai mult, vedeta se mândrește foarte mult cu acest mare pas pe care l-a recent. Artista a răspuns și la o altă curiozitate din partea fanilor ei, legată de momentul în care și-a cunoscut actualul soț.

Oana Radu, veste uriașă pentru fani. Nu a mai rezistat și a recunoscut M-am măritat deja
Oana Radu le-a mărturisit tuturor că ea și iubitul ei, Cătălin, s-au căsătorit

Participanta din emisiunea de modă de pe Kanal D a fost recent plecată și într-o vacanță pe cinste, în care a recunoscut că a reușit să se tonifieze și mai mult. Totodată, cel care a cucerit-o este de meserie instructor de fitness.

ADVERTISEMENT

“L-am cunoscut pe Cătălin la zilele Craiovei, în 2011 sau 2012, ceva de genul ăsta, prin intermediul unui alt prieten cu care aveam întâlnire și Cătălin a venit cu unul din ei. Eu mâncam un kurtos”, a mai povestit Oana Radu, în filmulețele de pe Instagram.

ADVERTISEMENT