Life

Oana Radu, decizie neașteptată în urma participării la Bravo, ai stil. Lucrul pe care l-au observat toți pe Instagram

01.10.2020 | 12:32
Oana Radu decizie neasteptata in urma participarii la Bravo ai stil Lucrul pe care lau observat toti pe Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Radu face față cu greu provocării de a fi concurentă în show-ul de modă Bravo, ai stil de la Kanal D. Pe lângă efortul pe care trebuie să îl depună pentru a fi impecabilă în emisiune din punct de vedere vestimentar, vedeta se confruntă cu o altă mare problemă, tot mai des întâlnită în mediul online.

Oana Radu le-a interzis oamenilor să mai comenteze la postările ei

Artista a primit sute de mesaje pline de ură pe contul ei de Instagram, după ce și-a asociat imaginea cu Andreea Tonciu în emisiune, fostă asistentă cu care s-a împrietenit încă din primele zile.

ADVERTISEMENT

Vedeta a luat decizia de a posta în continuare imagini cu ea, de pe platourile de filmare sau din viața ei de zi cu zi, însă a dezactivat posibilitatea ca fanii să mai comenteze la postările ei.

De aproape o săptămână, toată lumea a observat că Oana nu le mai permite urmăritorilor să-și dea cu părerea despre ea și prestația din show-ul de la Kanal D, probabil extrem de dezamăgită că unele persoane nu pot critica în mod politicos.

ADVERTISEMENT

De altfel, înainte să activeze opțiunea de a nu mai comenta nimeni la pozele pe care le pune pe Instagram, cântăreața a scris un mesaj plin de mâhnire la adresa celor care o înjurau din ce în ce mai des.

„Emisiunile pe care le vedeți sunt filmate în luna iunie”

„Să judeci e foarte ușor! Să critici, de asemenea! În apărarea mea și pentru cei care mă jignesc spunandu-mi că sunt grasa, că am picioarele groase sau că trebuie să merg la sală, voi spune următoarele. Sunt la a doua reușită în lupta cu kilogramele din viața mea și că emisiunile pe care le vedeți sunt filmate în luna iunie!

ADVERTISEMENT

Deși televizorul îngrașă, sunt foarte mândră de mine, de felul în care arăt, și de tot parcursul meu ca om! Trist este pentru cei ce dau mesaje urâte, că nu au un lucru mai bun de făcut cu timpul lor. Foarte trist!”, a scris revoltată Oana înainte de a le interzice oamenilor să comenteze la pozele ei.