Life

Oana Roman a avut de câștigat de pe urma izolării. Cât de mult a slăbit vedeta – Foto

14.05.2020 | 09:04
Oana Roman a avut de castigat de pe urma izolarii Cat de mult a slabit vedeta  Foto
ADVERTISEMENT

Oana Roman a avut de câștigat de pe urma izolării cauzate de pandemia de coronavirus. Fiica fostului premier, Petre Roman, a slăbit în carantină, iar asta se vede cu ochiul liber.

Oana Roman a slăbit 10 kilograme în izolare

Este atât de mândră că a reușit să își schimbe stilul de viață încât postează aproape zi de zi imagini cu noua ei siluetă pe conturile de pe rețelele de socializare, în special pe Instagram, acolo unde e ceva mai activă în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

În cele două luni, Oana a reușit să dea jos 10 kilograme. Vedeta are 10 centimetri mai puțin în șolduri și 8 mai puțin în talie reușind să demonstreze că doar cu ambiție și efort se poate reuși orice.

Fanii ei au observat schimbarea, iar la ultimele postări de pe Instagram au ținut să o laude pentru felul în care arată, Oana de acum nemaisemănând cu cea din urmă cu câțiva ani, când lupta cu kilogramele în plus părea pierdută.

ADVERTISEMENT

Fanii au înroșit butonul de like: „Arăți super”

Vedeta s-a pozat ieri scriind că este gata pentru zilele de vară, iar fanii au fost șocați când au văzut imaginea. Multora nu le vine să creadă că e aceeași Oana Roman căci transformarea ei corporală este într-adevăr spectaculoasă.

„Ai slabit superrr (nu mă deranja nici inainte cum arătai), dar acum arăți și mai bine!! Felicitări si multă sănătate ție și frumoasei tale familii!!!; Oana arăți super, ai slăbit??

ADVERTISEMENT

Eu oricum te plac sper sa te revăd in curînd pe tv.nu am cum altfel eu sunt din provincie.va pup pe amândouă; Oana, te admir pentru tenacitatea si ambitia ta, de a te transforma intr-o femeie atat de frumoasa si cu o gandire pozitiva❤️esti pe drumul corect!”, sunt câteva dintre comentariile primite de fosta prezentatoare de televiziune.

Imaginea care i-a uimit pe toți a primit aprecieri și de la alte vedete, Adelina Pestrițu dându-i o inimioară pe Instagram. La fotografia de mai jos, Oana Roman a strâns în câteva ore peste 4.000 de like-uri.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

Ready for summer days! Ghete @ann.fashionn

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei) on