Life

Oana Roman a fost prinsă cu minciuna. Dovada că își modifică pozele. Foto

05.03.2021 | 08:33
Oana Roman a fost prinsa cu minciuna Dovada ca isi modifica pozele Foto
ADVERTISEMENT

Oana Roman a fost prinsă cu minciuna după ce a postat o fotografie purtând o rochie scurtă, având picioarele mult mai subțiri, ca dovadă că își modifică pozele din mediul online. Vedeta a fost criticată aspru de fani pentru acest lucru. 

În vârstă de aproape 45 de ani, Oana Roman s-a luptat mulți ani cu greutatea, iar în ultimul an a dat jos peste 20 de kilograme cu ajutorul unei diete disciplinate și a remodelării corporale.

ADVERTISEMENT

Fanii sunt conștienți că fiica lui Petre Roman a slăbit destul de mult, însă o acuză că își editează fotografiile astfel încât să aibă talia și picioarele mult mai subțiri decât în realitate.

Oana Roman a fost prinsă cu minciuna. Dovada că își modifică pozele. Foto

Cele mai recente imagini pe care le-a publicat Oana Roman pe rețelele de socializare au stârnit controverse. Îmbrăcată într-o rochie-furou destul de scurtă, silueta vedetei pare mult mai suplă decât în realitate, iar internauții nu au scăpat din vedere acest detaliu.

ADVERTISEMENT

Oana Roman a fost acuzată de urmăritori că își modifică pozele și că vrea să pară mai slabă decât este. Chiar dacă a dat jos multe kilograme, internauții susțin că nu avea cum să facă o schimbare atât de mare.

„Am visat mult să pot purta o rochie furou. Acum pot și sunt mândră de mine”, a scris vedeta în descrierea unei fotografii postate pe Instagram. Oana Roman precizează că dieta, postul, cantitățile moderate de mâncare, remodelarea corporală și ceaiurile de slăbire au ajutat-o să scape de surplusul de greutate.

ADVERTISEMENT

După ce a primit zeci de comentarii negative, acuzată că apelează la Photoshop pentru a arăta mai slabă decât este, Oana Roman a revenit cu o altă postare și cu un mesaj subtil la adresa haterilor. De data aceasta, fiica fostului premier poartă o rochie albă și sandale cu toc foarte înalt.

Oana Roman
Oana Roman, acuzată că își editează pozele. Sursa foto Instagram/ Colaj: Fanatik

„Eu m am pregătit de vară. Mi am luat rochii albe, sandale frumoase și mai ales mi-am luat picioare cu împrumut!🤣🤣 Azi e baba mea si e tare frumos afară. Hai sa fie soare și la voi, mai ales în suflete”, a scris Oana Roman în descrierea fotografiei în care poartă sandale înalte.

ADVERTISEMENT

„De la ceai ti se trage, de iti poti schimba picioarele asa: ‘cum vor muschii tai’”, a fost unul dintre comentariile acuzatoare. Oana Roman nu s-a mai putut abține și a răbufnit și în secțiunea de story.

„Concluzia oamenilor cu probleme la mansardă: mai nou, mi-am schimbat picioarele. Adică mi-am pus alte picioare. Că au stat și s-au uitat ei, cu mintea lor creață, și li s-a părut că picioarele mele nu arată ca acelea care se reflectă în geamul de la șemineu. Mania asta a conspirației a devenit absurdă”, a mărturisit Oana Roman pe InstaStory.

Nu este petru prima dată când vedeta este criticat de fani pe motiv că ar apela la programe de editare pentr fotografiile pe care le postează în mediul online. De câteva luni, internauții se îndoiesc că este la fel de slabă ca în imaginile de pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: