Life

Oana Roman, anunț trist despre Mioara Roman: ”Mi se sfâșie sufletul”. Ce se întâmplă cu mama vedetei

Oana Roman, anunț trist despre mama ei, Mioara Roman. Vedeta este copleșită de durere după ce o vizitează pe cea care i-a dat viață.
22.08.2023 | 23:44
Oana Roman anunt trist despre Mioara Roman Mi se sfasie sufletul Ce se intampla cu mama vedetei
Oana Roman, anunț despre Mioara Roman. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Roman a făcut un anunț trist despre mama ei, Mioara Roman. Vedetei îi e din ce în ce mai greu să o viziteze pe aceasta în centrul la care e internată.

Oana Roman, anunț trist în legătură cu Mioara Roman

În ultimii ani, starea de sănătate a Mioarei Roman s-a înrăutățit, iar fiica acesteia face eforturi pentru a avea parte de îngrijirile de care are nevoie. În vârstă de 83 de ani, mama Oanei Roman este internată de ceva timp într-un centru special de îngrijire.

ADVERTISEMENT

Deși știe că cea care i-a dat viață primește cele mai bune îngrijiri și are tot ce îi trebuie, Oana Roman recunoaște că nu îi este deloc ușor să o viziteze și să o vadă în această stare.

De curând, Mioara Roman a ajuns la spital din cauza unor complicații. Oana Roman a mărturisit că îi lipsesc foarte mult momentele în care discuta cu mama ei, înainte să se îmbolnăvească. Vedeta are momente în care se simte copleșită după ce pleacă de la centru.

ADVERTISEMENT

“Trebuie să ies din casă. Nu mă sperie căldura dar… recunosc că îmi este îngrozitor de greu uneori să mă duc să o văd pe mama. Efectiv mi se sfâșie sufletul în mine.

Deși este stabilă și extrem de bine îngrijită, deși când stau cu ea de vorbă, râde și se simte bine… mă rupe la propriu să o văd așa. Îmi lipsesc discuțiile cu ea.

ADVERTISEMENT

Acum doar eu vorbesc și îmi răspunde dar, nu mai este ce a fost. E atât de greu încât uneori plec de la ea și mă prăbușesc de durere în mașină”, a spus Oana Roman pe Instastory.

Oana Roman anunț Mioara Roman
Oana Roman a vizitat-o pe Mioara Roman. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Oana Roman își vizitează regulat mama

Oana Roman are grijă să o viziteze regulat pe mama ei la centrul de lux unde este internată. Vedeta își face mereu timp pentru Mioara Roman, iar astăzi chiar au savurat împreună o cafea.

ADVERTISEMENT

Se pare că vedeta s-a simțit mai bine după mesajul tulburător postat inițial, judecând după postarea pe care a făcut-o în timpul vizitei la mama ei.

 “Stau cu mama la o cafea și un dulce la cafenea (…). E răcoare și bine”, a scris vedeta pe pagina ei, în dreptul unei imagini cu Mioara Roman, aflată în scaun cu rotile.

De asemenea, vedeta le-a arătat urmăritorilor câinii aflați la centrul de vârstnici. Cei doi patrupezi sunt foarte prietenoși și îi ajută pe cei internați să se simtă mai bine.

ADVERTISEMENT