Life

Mioara Roman a ajuns iar la spital. Oana, la capătul puterilor: „Doare cel mai tare ca nu pot face minuni”

Mioara Roman a ajuns iar la spital. Oana Roman trece și ea prin clipe grele pentru că nu poate face nimic să-și ajute mama.
26.07.2023 | 14:46
Mioara Roman a ajuns iar la spital Oana la capatul puterilor Doare cel mai tare ca nu pot face minuni
Mioara Roman a ajuns iar la spital. Foto: Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Mioara Roman a ajuns iar la spital. Oana Roman trece prin clipe grele din cauza bolii mamei sale. Aceasta ar vrea să poată face ceva să o ajute, dar nu are ce.

Mioara Roman a ajuns iar la spital. Fiica ei e la capătul puterilor

Mioara Roman are din nou probleme de sănătate ce necesită atenția medicilor. Oana Roman a dus-o din nou la spital pe mama ei.

ADVERTISEMENT

Vedeta a povestit totul pe rețelele de socializare, unde a spus că trebuie să mai prezinte și partea negativă a lucrurilor. Viața nu este mereu roz pentru nimeni, nici măcar pentru ea.

Problemele de sănătate ale mamei o macină mult pe Oana Roman. Aceasta a spus că a dormit doar câteva ore.

ADVERTISEMENT

„A fost o noapte grea, mama nu s-a simțit bine, eu am stat pe telefon cu doctorii toată noaptea, acum e stabilă și, deși nu am dormit decât câteva ore, plec spre casă pentru ca să mă duc la ea la spital”, a spus vedeta.

Oana Roman suferă că nu-și poate ajuta mama mai mult

Oana Roman suferă enorm din cauză că nu își poate ajuta mama și doar asistă la suferința ei. Vedeta ar vrea să facă o minune și Mioara Roman să se simtă bine, dar nu se poate.

ADVERTISEMENT

Mioara Roman este din ce în ce mai fragilă, după cum a spus chiar fiica ei, iar episodul de aseară a fost unul greu și pentru ea și pentru familie.

„Doare cel mai tare ca nu pot face minuni pentru mama. Aseară iar a avut un episod greu și iar este la spital. E din ce în ce mai fragilă și e tare greu. 

ADVERTISEMENT

Pentru ea aș da timpul înapoi, toți am face asta pentru părinții noștri. Nu stă în puterea mea decât sa lupt pentru ea până la capăt. Doamne ajuta!”, a mai spus vedeta pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Tags: