Life

Oana Roman, anunț surprinzător după despărțirea de Marius Elisei. Ce a învățat-o Petre Roman: „Viitorul sună bine”

Oana Roman trece peste despărțirea de Marius Elisei cu ajutorul învățămintelor primite de la tatăl său. Ce mesaj a transmis fiica lui Petre Roman?
04.02.2023 | 17:08
Oana Roman anunt surprinzator dupa despartirea de Marius Elisei Ce a invatato Petre Roman Viitorul suna bine
Oana Roman a dezvăluit că privește încrezătoare spre viitor. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Oana Roman nu traversează tocmai cea mai fericită perioadă din viața sa. S-a despărțit, din nou, de Marius Elisei, iar apoi a intrat în polemici și cu sora sa vitregă, Catinca Zilahy.

Oana Roman privește spre viitor cu speranță, așa cum a învățat de la tatăl său, după despărțirea de Marius Elisei

Oana Roman a început anul cu schimbări majore în viața sa. La finalul lui ianuarie, a anunțat despărțirea de Marius Elisei, care de această dată pare a fi una definitivă, iar de atunci a făcut mai multe dezvăluiri despre motivele care au condus la această ruptură.

ADVERTISEMENT

Faptul că nu trece printr-o perioadă bună a fost evidențiat și de momentul în care Oana Roman a transmis în mediul online faptul că sora sa, Catinca, nu a vizitat-o deloc pe mama lor, Mioara Roman, în ultimele șase luni. 

Totuși, Oana Roman privește cu speranță viitor, lucru pe care a mărturisit că l-a învățat de la tatăl său, Petre Roman. Vedeta a publicat pe rețelele sociale o imagine în care apare îmbrăcată într-o rochie albă, strălucitoare, iar pe chipul său se regăsește un zâmbet larg.

ADVERTISEMENT

În descrierea fotografiei, Oana Roman a scris și gândurile care o încearcă în aceste momente, lăsându-i pe urmăritori să descopere ce se întâmplă în sufletul său.

„Viitorul sună bine și ce e mai bun de abia de acum urmează! Asta m-a învățat tata să-mi spun mereu!”, a spus Oana Roman.

ADVERTISEMENT

Cum a răspuns Catinca acuzațiilor pe care i le-a adus Oana Roman

Cât despre acuzațiile pe care Oana Roman le-a făcut la adresa surorii sale, Catinca a lămurit situația în exclusivitate pentru FANATIK. Aceasta a spus că e drept că și-a vizitat mai rar mama, dar a negat faptul că nu a văzut-o deloc în ultima jumătate de an.

„Nu se pune problema să nu merg, nu poate fi vorba despre așa ceva. E adevărat că nu am putut să merg de fiecare dată. Știi că am trecut printr-o situație neplăcută cu tata (n.r.: părintele ei s-a stins din viață anul trecut). 

ADVERTISEMENT

Cred că e foarte rănită pentru ce i se întâmplă cu bărbatul. Probabil e un mod de refulare”, ne-a spus sora Oanei Roman.

ADVERTISEMENT