Life

Oana Roman critică vedetele care își expun copiii în reclame: ”Îi exploatează”. Ce a decis față de fiica sa

Oana Roman pune la zid vedetele care își expun copiii în reclame. Vedeta consideră că astfel cei mici sunt exploatați chiar de către părinți.
20.06.2023 | 18:40
Oana Roman critica vedetele care isi expun copiii in reclame Ii exploateaza Ce a decis fata de fiica sa
Oana Roman, în dezacord față de apariția copiilor în reclame. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Oana Roman nu este de acord cu apariția copiilor în reclame care nu îi vizează. Vedeta a criticat de curând persoanele publice care au tendința de a apărea cu cei mici în campaniile publicitare și consideră că nu fac decât să-i exploateze, pentru a beneficia de un ban în plus. Ce a decis față de Isabela, fiica sa?

Oana Roman pune la zid vedetele care își expun copiii în reclame. Cum procedează ea față de Isabela

Oana Roman își ține departe fiica de tot ce înseamnă rețele de socializare, chiar dacă ea câștigă de pe urma acestor platforme, prin contracte de colaborare. Pentru că își dorește să o protejeze pe Isabela de orice pericol, refuză să o introducă în campaniile sale online.

ADVERTISEMENT

”Eu trăiesc din Instagram și din Facebook, din campanii de influencing, fără să îmi implic copilul vreo secundă în aceste campanii. Se poate. Este multă muncă, dar se poate. Alții își explotează copiii în toate campaniile posibile.

Nu vorbim de jucării sau pampers, ci de lucruri care nu au legătură cu un copil. Din acest motiv am hotărât că Isa nu va fi expusă și o să se expună ea singură dar nu acum, ci când va fi mai mare și poate decide singură”, a spus Oana Roman pentru Viva.ro

ADVERTISEMENT

Oana Roman este de părere că unele reclame ale vedetelor dau roade tocmai datorită apariției copiilor lor și nu i se pare just față de cei mici, fiindcă nu dispun încă de discernământul necesar încât să se hotărască dacă vor sau nu să apară undeva.

”(…) Ei (copiii, n.r) sunt încă destul de mici pentru a decide dacă își doresc sau nu să fie târâți în astfel de lucruri. Eu pe Isa nu am băgat-o în vreo campanie (…)”, a mai precizat fiica lui Petre Roman pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Oana Roman, mândră de fiica sa, Isabela

Oana Roman și-a exprimat printre cele precizate și admirația față de Isabela, fiindcă a observat la ea interesul față de carte, este ascultătoare și atentă la modul de exprimare. Recunoaște că i-ar plăcea să o vadă mai des citind, dar încearcă să nu o preseze.

Oana Roman crede că fiica sa a deprins un vocabular aparte deoarece a auzit-o pe ea cum vorbește. În opinia vedetei, educația de acasă este foarte necesară pentru un copil, căci doar așa se poate dezvolta frumos și deprinde cunoștințele necesare.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Petre Roman a făcut toate aceste declarații în calitate de mamă singură, după ce la începutul acestui an a pus punct poveștii de dragoste cu Marius Elisei, tatăl Isabelei. În 2021, ei au trecut și printr-un divorț, iar în urma acestui pas nu s-au mai recăsătorit.

ADVERTISEMENT