Life

Oana Roman, dezvăluiri emoționante despre întâlnirea cu Ivan Patzaichin: „Unul din privilegiile vieții mele…”

Oana Roman a făcut dezvăluiri emoționante despre întâlnirea cu Ivan Patzaichin. Vedeta a avut ocazia să-l cunoască pe regretatul sportiv.
08.09.2021 | 12:26
Oana Roman dezvaluiri emotionante despre intalnirea cu Ivan Patzaichin Unul din privilegiile vietii mele
ADVERTISEMENT

Oana Roman a făcut dezvăluiri emoționante despre Ivan Patzaichin. Soția lui Marius Elisei a avut ocazia să-l întâlnească pe regretatul sportiv, cu ceva timp în urmă.

Vedeta a declarat că această întâlnire a fost unul dintre privilegiile din viața ei și este recunoscătoare că avut ocazia să-l cunoască pe canoist, cvadruplu laureat cu aur la Jocurile Olimpice.

ADVERTISEMENT

Oana Roman, dezvăluiri emoționante despre întâlnirea cu Ivan Patzaichin

Oana Roman a făcut dezvăluiri emoționante despre întâlnirea cu Ivan Patzaichin, pe care l-a cunoscut în urmă cu câțiva ani. Fiica lui Petre Roman este recunoscătoare pentru faptul că a avut această ocazie.

Soția lui Marius Elisei a avut numai cuvinte de laudă pentru regretatul sportiv. Aceasta consideră că este un adevărat privilegiu faptul că a avut ocazia să-i întâlnească personal pe oamenii mari,.

ADVERTISEMENT

„Unul din privilegiile vieții mele, poate cel mai important, este ca am avut șansa să cunosc îndeaproape oameni mari. Oameni speciali, legende vii!

L-am cunoscut destul de bine pe Ivan și sunt recunoscătoare pentru acest dar pe care mi l-a oferit viața. Ivan a fost OM , cu majuscule, printre puținii numărați pe degete pe care i-am cunoscut în viața asta”, a scris Oana Roman pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Oana Roman a mai spus că nu a cunoscut niciodată un „om mai smerit și mai bun” decât Ivan Patzaichin.

„(…) Era fără îndoială bun, simplu în complexitatea lui, ales nu doar pentru harul nemărginit pe care l-a avut dar și pentru că emana smerenie și parcă plutea deasupra noastră”, a continuat fiica fostului premier al României.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de oana roman (@oanaromanelisei)

Oana Roman: „Nu știu alt om despre care nimeni vreodată sa nu fi spus un cuvânt nepotrivit”

Oana Roman a mai spus că regretatul canoist nu vorbea niciodată despre el și nu se lăuda, fiind cunoscut pentru modestia de care dădea dovadă.

„Nu vorbea niciodată despre el, nu se lăuda, nu-și etala meritele pentru că ele erau toate evidente pentru oricine! Și el știa asta. Nu avea nevoie să mai demonstreze nimic.

Nu știu alt om despre care nimeni vreodată sa nu fi spus un cuvânt nepotrivit. El era din acei puțini oameni datorită cărora umanitatea asta nu se prăbușește și reușește să supraviețuiască!”, a mai scris partenera de viață a lui Marius Elisei.

Oana Roman și-a amintit cum Ivan Patzaichin i-a spus că se simțea „stingher” atunci când trecea pe lângă statuia lui. Sportivul considera că nu o merita încă din timpul vieții, după cum a declarat fiica lui Petre Roman.

„I se părea ca e prea mult și că, într-un fel, poate nu o merita din timpul vieții. Atât era de smerit. Deși era probabil singurul care și a meritat cu prisosință statuia.

Acum sper ca e la dreapta LUI, sunt sigură că a plecat în râuri nesfârșite de lumină și cu mulți îngeri care l-au ghidat”, a încheiat Oana Roman.

Ivan Patzaichin s-a stins din viață duminică, 5 septembrie 2021, la vârsta de 71 de ani. Sportivul se confrunta cu probleme serioase de sănătate și a pierdut lupta cu cancerul, fiind internat la Spitalul Elias din Capitală.

ADVERTISEMENT
Tags: