Life

Oana Roman, mesaje cu subînțeles pentru Marius Elisei? „Ați observat?”

Oana Roman a transmis mai multe mesaje cu subînțeles după ce a reînceput scandalul cu Marius Elisei. Ce o supără pe vedetă.
28.09.2023 | 22:56
Oana Roman mesaje cu subinteles pentru Marius Elisei Ati observat
Ce a mesaj a transmis Oana Roman, în plin scandal cu Marius Elisei. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

După ce Marius Elisei s-a afișat cu noua iubită și a făcut mai multe declarații, scandalul cu Oana Roman s-a reaprins. Vedeta a făcut, la rândul său, câteva dezvăluiri, iar acum a transmis mai multe mesaje cu subînțeles.

Oana Roman, mesaje cu subînțeles pentru fostul soț?

De când s-au despărțit, Oana Roman și Marius Elisei au avut diverse neînțelegeri. Ce o nemulțumește pe vedetă este faptul că, din punctul său de vedere, fostul soț nu este suficient de implicat în viața fiicei sale.

ADVERTISEMENT

A fost dezamăgită că Marius Elisei nu i-a fost alături Isabelei în prima zi de școală și că nu participă la ședințele cu părinții. Iar după ce bărbatul și-a făcut iubită și-a afirmat că și-a dorit împăcarea doar de dragul copilului, vedeta a luat foc.

Oana Roman a făcut publice mai multe conversații avute cu fostul soț, chiar și după separare, în care acesta îi spunea că o iubește mai mult decât oricine altcineva și ca o va face pentru tot restul vieții sale.

ADVERTISEMENT

Acum, vedeta a distribuit pe InstaStory mai multe mesaje cu subînțeles. În unul dimtre acestea, a susținut că uneori, oamenii care greșesc preferă să nu-și asume, ci să rupă orice legătură.

„Ați observat și voi că unii oameni, atunci când vă greșesc cu ceva, în loc să își ceară iertare, nu mai vorbesc cu voi?”, este unul dintre textele publicate în mediul online de Oana Roman.

ADVERTISEMENT

De altfel, vedeta a oferit și un sfat celor care o urmăresc: „Stai departe de oamenii care au obținut beneficii de la tine, dar se poartă ca și cum nu le-ai dat niciodată nimic”.

Vedeta, supărată pe oamenii care nu i-au fost alături

Totodată, Oana Roman a dezvăluit că ultimele zile nu au fost tocmai ușoare pentru ea și Isabela, cu toate acestea, a fost surprinsă să vadă că nu mulți oameni i-au fost alături în aceste momente.

ADVERTISEMENT
oana roman instagram mesaje marius elisei
Mesajele publicate de Oana Roman pe Instagram.
Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram

„Zilele astea am avut fix trei oameni, prietene, care m-au sunat să vadă ce fac, cum suntem, cum e Isa. Restul…liniște, preferă să nu se bage. Nu pot spune că sunt dezamăgită. Oamenii au din în ce mai puțină empatie și se concentrează foarte mult pe viața lor”, a scris Oana Roman pe Instagram.

ADVERTISEMENT