Life

Oana Roman, poze photoshopate ca să pară slabă? În realitate nu arată deloc așa

15.11.2020 | 13:23
Oana Roman poze photoshopate ca sa para slaba In realitate nu arata deloc asa
ADVERTISEMENT

Oana Roman a reușit să slăbească după ce s-a luptat ani la rând cu kilogramele în plus. Mândră de noua ei siluetă, vedeta și-a etalat progresul pe rețelele sociale, însă realitatea este cu totul diferită de imaginile postate în mediul online. 

Fiica fostului premier Petre Roman a fost surprinsă recent în oraș, însă arată cu totul diferit în comparație cu imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare. Fanii i-au reproșat că își modifică prea mult pozele

ADVERTISEMENT

Oana Roman a declarat de curând că ține dietă și că face tratamente de remodelare corporală pentru a câștiga lupta cu kilogramele cât mai repede.

Oana Roman, poze photoshopate ca să pară slabă? În realitate nu arată deloc așa

Oana Roman a stârnit multe controverse din cauza problemelor cu greutatea pe care le-a avut de-a lungul timpului. Recent, vedeta a slăbit și le-a explicat fanilor cum a reușit să scape de mai multe kilograme în plus.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Petre Roman postează des imagini în care își etalează silueta vizibil mai suplă, însă fanii o acuză că imaginile sunt editate și că, în realitate, Oana arată cu totul diferit.

Paparazzi din echipa CIAO.ro au surprinsă-o pe Oana Roman cărând o cutie, în timp ce Marius Elisei, soțul ei, transporta diverse obiecte decorative din portbagajul mașinii. În imaginile surprinse, Oana nu pare să fi slăbit foarte mult. Vezi aici cum arată în realitate.

ADVERTISEMENT

În timp ce unii dintre fani au admirat-o și au felicitat-o pentru silueta ei care se subțiază tot mai mult, alții i-au reproșat că își modifică pozele pentru a părea slabă în mediul online. Oana Roman le-a explicat că urmează o dietă și că merge la ședințe de remodelare corporală care o ajută să scape de celulită.

Unul dintre urmăritori i-a atras atenția și i-a spus că imaginile postate de ea nu reflectă realitatea și că ar avea “gușă și fălci”. Enervată de comentariul cu pricina, Oana Roman a realizat un InstaStory în care s-a filmat din toate unghiurile pentru a le demonstra fanilor că nu are gușă sau fălci și că nu își editează pozele.

ADVERTISEMENT

Deși vedeta a încercat să-i lămurească pe internauți în legătură cu greutatea ei, pozele surprinse de Ciao! arată reflectă cu totul altceva. Este vizibil faptul că a mai dat jos din kilogramele în plus, însă nu atât de multe precum în imaginile de pe rețelele sociale.

Oana Roman s-a lansat în afaceri și și-a deschis propriul magazin online de îmbrăcăminte și accesorii. Se pare că a făcut o treabă foarte bună, judecând după numărul mare de comenzi zilnice.

ADVERTISEMENT
Tags: