Life

Oana Roman, primele semne din partea mamei sale decedate. Vedeta a recunoscut că este pentru prima dată când pățește asta

Oana Roman și-a deschis sufletul în fața fanilor. Vedeta a recunoscut că mama sa, Mioara Roman i-a dat primul semn, la două luni de la deces.
11.04.2024 | 00:27
Oana Roman primele semne din partea mamei sale decedate Vedeta a recunoscut ca este pentru prima data cand pateste asta
Oana Roman a primit primul mesaj din partea Mioarei Roman. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Au trecut două luni de când Oana Roman și-a condus mama pe ultimul drum. Mioara Roman s-a stins din viață cu puțin timp înainte să împlinească 83 de ani. Durerea provocată de moartea sa va apăsa mereu pe sufletul celor dragi, în special, pe cel al fiicelor ei.

Oana Roman simte în fiecare zi absența mamei sale

Oana Roman este cunoscută pentru sinceritatea și pentru transparența de care dă dovadă. În ultima vreme, în ciuda faptului că nu a traversat cea mai ușoară perioadă din viața ei, vedeta și-a făcut timp și pentru fanii ei.

ADVERTISEMENT

Oana Roman a discutat frecvent cu cei din online și a recunoscut că moartea mamei sale a fost o lovitură puternică pentru ea. Cele două au avut mereu o legătură specială , iar acum, în viața Oanei este un gol imens.

În ciuda faptului că au trecut două luni de la nefericitul eveniment, Oana Roman resimte totul la fel de intens. Suferința unui copil atunci când își pierde mama nu poate fi explicată în cuvinte.

ADVERTISEMENT

Vedeta a încercat să fie cât mai puternică după moartea Mioarei Roman, mai ales că Isabela, fiica sa, are nevoie de ea. Chiar dacă Mioara nu mai este alături de ea, Oana susține că legătura dintre ei continuă să fie prezentă prin diverse semne.

Mioara Roman, primele semne pentru fiica ei

Recent, Oana Roman și-a deschis sufletul în fața fanilor, așa cum o face de obicei. Fiica lui Petre Roman a povestit că a primit primele semne din partea mamei sale decedate.

ADVERTISEMENT

Vedeta a recunoscut că a fost pentru prima dată când a avut un astfel de vis profund în care au apărut mama, dar și bunica ei. Ambele erau la fel de elegante cum le știa ea și păreau că sunt foarte bine împreună.

”Am visat-o pe mama, e bine, e tare bine mama. Era cu bunica, cu mama ei. Pe bunica nu am visat-o niciodată de când a murit și am visat-o azi-noapte, împreună cu mama. Erau frumoase, erau elegante.”, a început Oana Roman să povestească pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Oana Roman a reflectat mult asupra visului și a ajuns la concluzia că poate fi un semn că mama sa și-a încheiat călătoria. Chiar dacă îi simte absența în fiecare zi, vedeta este împăcată cu gândul că mama sa a ajuns acolo unde trebuie și că i-a dat de veste.

”Mama, probabil și-a încheiat călătoria și a ajuns la destinație, acolo unde s-a întâlnit cu bunica, cu mama ei. Și a visat-o pe mama și o prietenă de-a ei, tot azi-noapte. Cu siguranță, ea a ajuns unde trebuia și începe să ne dea de veste.”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT